• شنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۴:۰۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1401021408909
  • خبرنگار : 71469

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی به ایسنا پاسخ داد:

ایران به المپیک دانش‌آموزی ۲۰۲۲ چین می‌رود یا فرانسه؟

ایران به المپیک دانش‌آموزی ۲۰۲۲ چین می‌رود یا فرانسه؟

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی در رابطه با اعزام کاروان ایران به ۲ المپیک دانش‌آموزی (ژیمنازیاد) در سال ۲۰۲۲ که قرار است در کشورهای چین و فرانسه برگزار شود، توضیح داد.

حسین بابویی در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با برگزاری مسابقات ژیمنازیاد (المپیک دانش‌آموزی) و حضور کاروان ایران در این دوره از مسابقات، بیان کرد: قرار بر این بود که المپیک دانش‌آموزی سال ۲۰۲۰ در چین برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا یکسال به تعویق افتاد و قرار شد سال ۲۰۲۱ برگزاری آن مدنظر قرار گیرد اما باز هم با تعویق زمانی مواجه شد و در نهایت تصمیم بر این شد تا شاهد برگزاری این دوره از مسابقات در پاییز سال جاری یعنی سال ۲۰۲۲ باشیم.

اعزام کاروان ایران به ژیمنازیاد چین

وی ادامه داد: از ابتدا قرار بود کاروان ایران به مسابقات ژیمنازیاد ۲۰۲۰ چین اعزام شود، بنابراین شاهد حضور کاروان ایران در رشته‌های کشتی آزاد و فرنگی، ووشو، تکواندو و جودو خواهیم بود و در سال ۲۰۲۰ تصمیم گرفته بودیم که نزدیک به ۶۰ ورزشکار و ۱۰ نفر از عوامل را که در مجموع کاروان ۷۰ نفره‌ای می‌شد به مسابقات اعزام کنیم که این رویه برای مسابقات در سال جاری مدنظر قرار دارد.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی با اشاره به اینکه قرار بود مسابقات ژیمنازیاد ۲۰۲۲ در کشور فرانسه برگزار شود اما به دلیل تعویق دو ساله مسابقات ژیمنازیاد ۲۰۲۰ چین و عدم تغییر زمانی مسابقات ژیمنازیاد ۲۰۲۲ فرانسه در سال جاری شاهد برگزاری ۲ المپیک دانش‌آموزی در سال ۲۰۲۲ خواهیم بود که البته این اتفاق قابل تامل است و بهتر بود که برگزاری مسابقات فرانسه به زمان دیگری موکول می‌شد اما در نهایت با توجه به اینکه بسیاری از اقدامات از سوی کاروان ایران جهت اعزام به المپیک دانش‌آموزی چین گرفته شده در سال جاری شاهد اعزام ورزشکاران ایرانی به ژیمنازیاد چین خواهیم بود و به فرانسه اعزامی نخواهیم داشت؛ ‌ باید خاطرنشان کرد برخی کشورها تصمیم گرفته ‌اند کاروان خود را به مسابقات چین، برخی به مسابقات فرانسه و برخی نیز به هر دو رویداد اعزام کنند.

بابویی ادامه داد: مسابقات ژیمنازیاد ۲۰۲۲ فرانسه از ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری و مسابقات ژیمنازیاد ۲۰۲۲ چین اواسط آذرماه سال جاری برگزار می‌شود و این تصمیمی است که مورد موافقت فدراسیون جهانی ورزش مدارس قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه فرانسوی‌ها شرایط خاص خود را برای برگزاری این مسابقات دارند و هر نوع واکسیناسیونی مورد قبول آن‌ها نیست، ‌بیان کرد: اگر کرونا نبود و مسابقات چین با تعویق زمانی روبرو نمی‌شد کاروان ایران در سال ۲۰۲۰ به المپیک دانش‌آموزی چین و در سال ۲۰۲۲ به المپیک دانش‌آموزی فرانسه اعزام می‌شد اما در حال حاضر با توجه به اینکه طی یکسال هر دو رویداد قرار است برگزار شود، صرفا شاهد اعزام کاروان ایران به مسابقات چین خواهیم بود.

رویکرد در اعزام به مسابقات جهانی و آسیایی

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم اعزام دانش‌آموزان به مسابقاتی از جمله صربستان، تصریح کرد: فدراسیون دانش‌آموزی در ۳۰ رشته ورزشی پسران و ۳۰ رشته ورزش دختران فعالیت می‌کند و برخی مسابقات جهانی با چارچوب‌های فرهنگی کشورهای مسلمان سازگار نیست و امکان حضور در چنین مسابقاتی برای ایران وجود ندارد، علاوه بر این امکان اعزام کاروان از ایران به تمامی مسابقات جهانی وجود ندارد و بر اساس تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته از سوی فدراسیون در رابطه با اعزام ورزشکاران به مسابقات جهانی و آسیایی اقدام می‌کنیم همانگونه که در مسابقات آسیایی اعم از فوتسال و بسکتبال شرکت کردیم و موفق به کسب مقام قهرمانی شدیم.

وی افزود: حضور در مسابقات ژیمنازیاد از برنامه‌های اصلی فدراسیون دانش‌آموزی و طراحی این رقابت‌ها مشابه مسابقات المپیک است، متاسفانه ما از ظرفیت این رقابت‌هاتا سال ۲۰۱۸ استفاده نکرده بودیم و در نهایت برای اولین بار طی آن سال در رشته‌های کشتی آزاد و فرنگی نمایندگان ایران در این رقابت‌ها حاضر شدند و نتایخ درخوری نیز کسب کردند و  با کسب ۱۳ مدال طلا توانستیم در بین ۴۰ کشور دنیا به مقام نهم دست پیدا کنیم.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی با اشاره به اینکه مسابقات ژیمنازیاد از سال ۱۹۷۴ آغاز شده است و در رده دانش‌آموزی مسابقات بسیار مهمی‌ به شمار می‌رود و کشورهای توسعه یافته به این مسابقات توجه ویژه‌ای دارند، ‌ گفت: کشورهای توسعه یافته به این مسابقات در راستای رشد و پرورش استعدادهای ورزشی نگاه می‌کنند و نگاه صرفا قهرمانی ندارند تا دانش‌آموزان بتوانند از همین رده‌های سنی آمادگی‌های لازم روحی و روانی را جهت شرکت در مسابقات جهانی و المپیک کسب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۲-۱۷ ۰۸:۴۸

اینها فقط بهانه است. اولا اینکه تعداد رشته های فدراسیون جهانی 46 تاست نه 30 تا. ایشان حتی نگاهی به سایت فدراسیون جهانی ننداخته. تمام فدراسیونهای دانش اموزی دنیا سایت دارند ولی اینها نه. دوما کشورهای مطرح در هر دو رقابت شرکت می کنند. سوما در مراکش صرفا از بین 18 ورزش فقط کشتی اعزام شد و از 2018 تا الان تیم کشتی اعزام نشده و عملا چهار سال تعطیل بوده. تنها افتخاری که آنرا بعنوان دستاورد خودش بیان میکنه دو رشته گروهی بسکتبال و فوتسال اون هم فقط در پسران اون هم در اسیا بوده اون هم چهارسال قبل و دیگر هیچ که سطح کمی و کیفی بالایی ندارد. ادعا می کنند مسابقات صربستان با فرهنگ اسلامی همخوانی نداشت! کل مسابقات تصاویر و رشته هاش رو بررسی کردم هیچ تفاوتی با بقیه رقابتهای بین المللی نداشت و کشورهای اسلامی زیادی هم شرکت کردند. برنامه نداشتند و اینها و بودجه فقط بهانه است. 46 رشته مسابقات قهرمانی جهان دارد طی این چهار سال حتی یک تیم به مسابقات جهانی اعزام نشده. همه اونها مغایر با فرهنگ ما بوده؟ عجب. اتفاقا این فدراسیون کاملا جنبه قهرمانی دارند ولی همون حضور در مسابقات سبب توسعه همگانی هم میشود. اینکه چون نتیجه نمی گیرید یا تیمهاتون سطح کیفی پایینی دارند بگید مسابقات جنبه قهرمانی نداره فرافکنی و پاک کردن صورت مساله است. این رقابتها دقیقا مانند یونیورسیاد و المپیک جنبه قهرمانی دارد. از سال 2018 حضور خود را به مسابقات چین گره زدن که از الان اظهر من الشمسه که به احتمال فراوان برگزار نمی شود و در این دو سال دو المپیک صربستان و فرانسه را به بهانه حضور در چین شرکت نکردند.

avatar
۱۴۰۱-۰۲-۱۷ ۰۸:۴۸

مسابقات سال آینده هم برزیله که اون هم احتمالا بخاطر هزینه زیاد شرکت نمی کنند. قبل حضور ایشان حداقل تیمهای دوومیدانی پینگ پنگ والیبال و غیره در مسابقات جهانی شرکت می کردند که الان در همون هم شرکت نمی کنند. مسابقات والیبال بزودی برگزار میشه و ایران شرکت نمیکنه. هفته قبل کراس کانتری برگزار شد و دو کشور اسلامی مراکش و ترکیه مدال گرفتند و ایران شرکت نکرد. میگوید امکان شرکت در تمام مسابقات جهانی وجود ندارد در حالی که عملا در چهارسال گذشته حتی در یک رقابت جهانی شرکت نکرده. حتی کشتی یا تکواندو. یعنی از بین 46 رشته حتی یک رقابت هم شما را مجاب نکرد که تیمی اعزام کنید؟ بودجه فدراسیون صرف چه کاری میشه؟ امیدوارم بازرسی وزارت ورزش و وزارت اموزش پرورش ماجرا را بررسی کنند. آبروی ورزش یک کشور محل تصمیم گیری های سلیقه ای و اشتباه یک فرد نباید بشه.

avatar
۱۴۰۱-۰۲-۱۷ ۱۴:۵۰

خود چین تو مسابقات فرانسه با 7 نفر شرکت کرده بعد این آقا میگه ما مسابقات چین رو شرکت می کنیم. آقای بابویی شما فرصت رقابت و درخشش را از ما گرفتی.