• شنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401021006690

شهردار میمند عنوان کرد:

"روز میمند" در تقویم فارس ثبت می‌شود

"روز میمند" در تقویم فارس ثبت می‌شود

ایسنا/فارس شهردار میمند با بیان اینکه زیرساخت‌های گردشگری در این شهر در حال آماده سازی است، اعلام کرد که "روز میمند" در تقویم فارس با رایزنی‌های در حال انجام، ثبت می‌شود.

علی اکبر حسن‌زاده شنبه ۱۰ اردیبهشت در یک کنفرانس خبری که به مناسبت آغاز برداشت گل محمدب و گلاب‌گیری در میمند برگزار شد، گفت: اسناد تاریخی و مستنداتی که خاستگاه گل سرخ و گل محمدی را میمند فارس عنوان کرده‌اند، حاکی از این است که برای نخستین بار گل سرخ از میمند به سایر نقاط کشور صادر شده است.

او با بیان اینکه گل و گلاب در آیین ایرانی دارای تقدس است و از آن برای شستشوی اماکن مقدس و قبور امامزادگان جلیل القدر استفاده می‌شود، افزود: اقدامات زیادی برای معرفی آیین گلاب گیری انجام شده و برای ثبت این آیین، روز ۸ اردیبهشت به عنوان روز میمند اعلام شده و در حال پیگیری برای ثبت آن در تقویم استان فارس هستیم.

حسن‌زاده، میمند را یکی از نقاط ویژه گردشگری فارس ذکر و خاطرنشان کرد: آب و هوای اردیبهشت میمند و همچنین قرار گرفتن در شاهراه اصلی فارس یکی از ویژگی‌های این شهر است؛ میمند با توجه به اینکه منبع اصلی گلاب کشور است می‌تواند سبب ارزآوری برای کشور شود.

شهردار میمند همچنین با اشاره به اقدامات شهرداری برای توسعه این شهر، خاطرنشان کرد: پارک ۱۱۰ هکتاری میمند با پیشرفت ۲۵ درصدی یکی از این اقدامات است که ۲۰میلیارد تومان بودجه برای این پروژه تسهیلات از صندوق توسعه در نظر گرفته شده است، برای تکمیل نیازمند ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.مطالعات احداث کارخانه گلاب گیری نیز در ورودی شهر میمند با ۱۲ هزار هکتار زمین آماده جذب سرمایه گذاری است که سبب اشتغال زایی می‌شود.

او ادامه داد: ۱۲ بوم‌گردی در این شهر راه‌اندازی شده و این دغدغه مهمانان و مسافران برای اشکان را مرتفع کرده است.

حسن‌زاده با اعلام آمادگی برای میزبانی از مسافران در این شهر، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی به ۲۰ مورد برسد.سرمایه گذارانی که تمایل به سرمایه گذاری در این شهر را دارند مورد استقبال شهرداری قرار می‌گیرند و امکانات ویژه‌ای برای آنها اعمال خواهد شد.

شهردار میمند همچنین با اشاره به برگزاری یک جلسه با فرمانده سپاه فجر فارس، اعلام کرد که پایان هفته جاری با حضور مسئولان جلسه‌ای برای بررسی مشکلات این شهر برگزار خواهد شد.

میمند، گلخانه فارس است

رئیس شورای شهر میمند نیز در ادامه این نشست، این شهر را گلخانه استان فارس ذکر و بیان کرد: در هر فصلی که به میمند سفر کنید شهر را پر از گل و شکوفه خواهید دید، ۱۷۰۰ هکتار گل محمدی در میمند کشت خواهد شد که ۲۵۰ هکتار آن دیمی است، همچنین ۵۰۰ هکتار نیز گل نسترن نیز در میمند کشت خواهد شد، انجیر با ۱۵۰۰ هکتار، انگور زرین بدون هسته، گردو و غیره نیز از دیگر محصولات این شهر است.

بهمن بهمن نژاد، با بیان اینکه میمند در حوزه کشاورزی و گردشگری سرشار از پتانسیل است، ادعای موقوفه بودن میمند را علت عدم جذب سرمایه گذار در این شهر عنوان کرد و افزود: متولیان شاهچراغ (ع) شهر میمند را موقوفه می‌دانند و به همین دلیل سرمایه گذاران تمایلی به همکاری ندارند در حالی‌که این ادعا بدون هیچ اسناد و مدارکی است و یکی از علل عقب ماندگی میمند همین دلیل است، چرا که سرمایه گذار نیاز به ملک دارد و با توجه به ادعای موققه بودن سرمایه گذار پشیمان می‌شود.

رئیس شورای شهر میمند از رسانه‌ها خواست تا مطالبات را به گوش مسئولان برسانند و ادامه داد: در اردیبهشت، روزانه هزاران نفر گردشگر وارد میمند می‌شود، اما عدم وجود زیرساخت‌ها و ناامن بودن جاده سبب تصادفات زیادی در ورودی‌های این شهر می‌شود، لذا ورودی میمند نیازمند بازسازی، بهسازی و عریض سازی است؛ در یکی از ورودی‌ها در دو هفته گذشته ۴ نفر جان خود را از دست دادند.

بهمن‌نژاد همچنین از عدم اختصاص اعتبار کافی برای میمند گلایه کرد و گفت: به طور مثال؛ بودجه پارک ۱۱۰ هکتار به شهرستان داده شده اما در اختیار میمند قرار نگرفته است، باید ادارات میمند مستقل شوند تا ما برای یک درخواست ماه‌ها در صف پاسخگویی شهرستان نمانیم.

مهدی مقدم، یکی از اعضای شورای شهر میمند نیز با اشاره به اشتغال زایی تولید گل و گلاب در میمند گفت: کارگران فصلی هر ساله وارد میمند می‌شوند، همچنین با برگزاری جشنواره شاهد حضور گردشگران هستیم اما نبود جاده مناسب مسیر را علاوه پر ترافیک بودن و عدم وجود شانه راه، به یکی از نقاط حادثه خیز تبدیل کرده است که جان هموطنان و گردشگران را به خطر می‌اندازد و در صورت حادثه نیز هیچ پزشک متخصصی در بخش نداریم و ساخت بیمارستان ۳۲ تختی میمند نیز در حد حرف باقی مانده است.

عضو دیگر شورای شهر میمند نیز اظهار امیدواری کرد که روز هشت اردیبهشت، روز میمند معرفی شود و مسئولان گردشگری و استانداری به آن اهتمام ویژه داشته باشند.

بهنام صیادنژاد، خاطرنشان کرد: این نامگذاری سبب جذب سرمایه گذاران خواهد شد، صنعت گل و گلاب کاشان با توجه به جغرافیای شهری و تبلیغات از گلاب میمند جلو افتاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha