• دوشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۷:۳۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1401020401930
  • خبرنگار : 90069

یک گیاه همه‌فن حریف با رایحه دلپذیر

یک گیاه همه‌فن حریف با رایحه دلپذیر

پونه کوهی یکی از بهترین گیاهان تقویت‌کننده است که خواص درمانی آن از مدت‌ها پیش شناخته شده و مصارف دارویی متعددی دارد.

به گزارش ایسنا،‌ مصرف پونه کوهی عملکرد روده‌ها را منظم می‌کند، درد معده و بی‌اشتهایی را تسکین می‌دهد و برای ناراحتی‌های کبدی موثر است.

همچنین دم کرده پونه برای اسهال و ناراحتی‌های عصبی و اختلالات گوارشی مفید و موثر است.

دم‌کرده پونه کوهی در عین حال تقویت‌کننده خوبی برای معده است. اگر گاهی پس از صرف غذا در معده احساس سنگینی کردید می توانید از این دم‌کرده استفاده کنید. 

در مصر باستان پونه کوهی را برای رفع مشکلات سوء‌هاضمه، کشت و مصرف می‌کردند. علاوه بر این در رم و یونان باستان نیز از پونه کوهی برای تسکین دردهای شکمی استفاده می‌کردند.

پونه کوهی طعمی خوشایند دارد و به همین خاطر معمولا در آشپزخانه و برای تولید نوشیدنی‌های طعم‌دار مصرف می‌شود. این گیاه حاوی ویتامین‌های A و C و همچنین چندین ماده معدنی است و برخی از خواص درمانی این گیاه در بررسی‌های پزشکان تایید شده است.

پونه کوهی همچنین می‌تواند به حفاظت از بدن در مقابل ویروس سرماخوردگی یا آنفلوآنزا کمک کند زیرا مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

علاوه بر اینها مصرف پونه کوهی به کاهش مشکلات گوارشی و درمان سندرم روده تحریک‌پذیر کمک می‌کند و نتایج یک مطالعه در مورد خواص کپسول عصاره پونه نشان داده است که مصرف این عصاره می‌تواند به کاهش چشمگیر علائم سندرم روده تحریک‌پذیر منجر شود.

مصرف پونه کوهی همچنین یکی از روش‌های آسان برای درمان گرفتگی عضلانی و حالت تهوع ناشی از عادت ماهانه در زنان است.

به گزارش سایت تخصصی "هلت لاین"، نتایج آزمایش‌ها همچنین آشکار ساخته است که استشمام رایحه پونه یکی از روش‌های موثر برای افزایش سطح انرژی بدن و نشاط‌ آور است. همچنین مصرف عصاره این گیاه می‌تواند به درمان انواع خاصی از سردردهای خفیف کمک کند. در واقع "منتول" از ترکیبات اصلی موجود در پونه است که اگر روی پوست مالیده شود می‌تواند تا حدی در تسکین دردهای خفیف موثر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha