علی اکبر نیازی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای شروع این طرح ۶ کلاسه و یک خوابگاه شبانه روزی، ۱۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات مناطق محروم جذب شده است.
سرپرست آموزش وپرروش فاروج با اشاره به اینکه ۲۰ میلیارد ریال هم از منابع راه و شهرسازی به این طرح اختصاص یافته است، بیان کرد: این مدرسه در فضایی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر و با ۳۵۰ متر زیر بنا ساخته می شود.
نیازی گفت: ساخت ۲ کتابخانه و نمازخانه از محل اعتبارات سفر رهبری به استان به شهرستان اختصاص یافته بود که کمبود اعتبارات، اجرای آن را تا به امسال به تاخیر انداخت که با جذب آن در فضای مدرسه سمیه فاروج و جلال آل احمد تیتکانلو در دست اجرا است.
وی افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح در مدرسه جلال آل احمد ۹۰ درصد و مدرسه سمیه ۷۰ درصد با ۸۰ متر زیربنا است که با بهره برداری از این طرح ها ۴۶۰ دانش آموز برخودار می شوند.
وی با بیان اینکه در تمام مدارسی که اداره نوسازی و تجهیز مدارس اقدام به ساخت می کند فضای نمازخانه و کتابخانه پیش بینی می شود، گفت: از ۱۳۶ آموزشگاه شهرستان، ۹۰ مدرسه کتابخانه (مجزا یا ضمیه) و همه مدارس فضایی به عنوان نمازخانه (مجزا یا در فضای یکی از کلاس ها) دارند.
انتهای پیام
نظرات