دکتر محمود منطقی در نشست تخصصی راههای کاهش فقر مطلق اظهار کرد: حرکت هماهنگ در مسیر خدمت رسانی مانع موازی کاری در فرآیند کاهش فقر مطلق میشود.
وی با بیان اینکه توسعه پیشگیری و توانبخشی به کاهش فقرمطلق در حوزه جمعیت هدف بهزیستی کمک میکند ادامه داد: رفع محرومیت و دستگیری از محرومان از اهداف عالیه سازمان بهزیستی است و این نهاد حمایتی تلاشهای زیادی در این راستا دارد.
سرپرست بهزیستی استان سمنان اضافه کرد:با عنایت به گستردگی جمعیت هدف سازمان بهزیستی در حوزه های متفاوت برآنیم که با تعامل با دیگر دستگاههای اجرایی در حوزه رفع فقر مطلق گامهای موثری برداشته شود.
دکنر منطقی شناسایی مددجویان و نیازمندان را اولین قدم در راستای رفع فقر و توانمند سازی نیازمندان و مددجویان ارزیابی و خاطرنشان کرد: هرگونه و حرکت در مسیر رفع فقر مطلق نیازمند همراهی و هماهنگی نهادها، موسسات خیریه و تمامی مجموعه های نیکوکاری در استان است.
سرپرست بهزیستی استان سمنان همچنین به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: توجه جدی به تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین یکی از رسالتهای بهزیستی در حوزه اشتغال مددجویان است.
وی با بیان اینکه تعاملات برون سازمانی بیش از پیش در افزایش کیفیت خدمت رسانی موثر است تصریح کرد: بهزیستی استان سمنان در بخش اشتغال تلاشهای زیادی داشته است و انتظار می رود در سال ۱۴۰۱ در کنار تخصص کارشناسان با ارتباطات گستردهای که در این بخش شکل گرفته، اقدامات موثری در این زمینه صورت گیرد.
سرپرست بهزیستی استان سمنان ادامه داد: برای رسیدن به اهداف هدفگذاری شده در بهزیستی، نیازمند تعاملات برون سازمانی قوی هستیم که بتوان علاوه بر افزایش کمیت در خدمت رسانی به خدمت رسانی مطلوب و با کیفیت دست بیابیم.
انتهای پیام
نظرات