• یکشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۱:۳۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401012816898
  • خبرنگار : 50283

فرماندار انزلی عنوان کرد

نقش خاص زنان در کاهش آسیب‌های اجتماعی

نقش خاص زنان در کاهش آسیب‌های اجتماعی

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: نقشی که زنان می‌توانند در کاهش آسیب‌های اجتماعی ایفا کنند نقش خاص است در حالی که این نقش را یا نادیده گرفتیم و یا از آن غفلت کردیم.

۱۵ رمضان، سالروز ولادت امام حسن مجتبی(ع) کریم خاندان اهل بیت عصمت و طهارت است و به نام روز اکرام در تقویم ما نامگذاری شده و امسال این روز مصادف با ۲۸ فروردین است.

سیره آن حضرت در دستگیری از نیازمندان الگویی است که نه تنها رنگ کهنگی به خود نمی‌گیرد بلکه در هر زمان و مکانی باعث نزدیکی قلوب و کاهش آلام افراد و جوامع می‌شود.

بانوان به عنوان نیمی از جمعیت ایران اسلامی نیز با تاسی به این امام همام نقش مهمی در این زمینه دارند و امروز به همین مناسبت بهانه‌ای بود تا از تعدادی بانوان خیر شهرستان بندر انزلی تجلیل شود.

پورخوش سعادت، فرماندار شهرستان بندرانزلی در جلسه تقدیر از بانوان خیر بندر انزلی که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد با اشاره به اینکه بخش بسیاری از معارف دینی ما معطوف به کار خیر است که شما انجام می‌دهید، اظهار کرد: اگر بتوانیم از معارف و سیره اهل بیت(ع) استفاده کنیم این همه آسیب در جامعه در بین مردم و مسئولان نخواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه نقش زنان در جامعه گیلانی یک نقش ویژه بود، افزود: امروزه خانواده در کانون توجه دشمن است این در حالی است که در جامعه اسلامی زن ستون خیمه خانواده است.

پورخوش سعادت تصریح کرد: قدرت تربیت، ایجاد بصیرت در خانواده، تزریق حس شجاعت به همسر و فرزندان نیرویی است که خداوند در وجود زن قرار داده و همه اینها در کنار فعالیت اجتماعی زنان می‌تواند باعث رشد و تعالی جامعه شود.

فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: نقشی که زنان می‌توانند در کاهش آسیب‌های اجتماعی ایفا کنند نقش خاص است در حالی که این نقش را یا نادیده گرفتیم و یا از آن غفلت کردیم.

وی با بیان اینکه شاهد فعالیت‌های خوب گروه‌های خیریه در انزلی هستیم و امیدواریم در آینده این موسسات مردم نهاد در انزلی رشد بیشتری داشته باشد، افزود: در چارچوب قانون از افزایش این موسسات و گسترش فعالیت آنها حمایت می‌کنیم.

فرماندار شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: حضور مردم برای انجام کار خیر و کم کردن آلام همشهریان و هموطنان یکی از فعایت‌های مفید است که می‌تواند جامعه را منتفع کند هر چقدر انسان های در معرض آسیب از مخاطرات دور بمانند باقیات و صالحات محسوب می‌شود و می‌تواند اثرات اجتماعی بسیار مطلوب داشته باشد.

وی تاکید کرد: برای زن در تراز انقلاب و ایران اسلامی اگر بخواهیم بانویی را معرفی کنیم حضرت زهرا(س) است؛ کسی که علاوه بر ساماندهی وضعیت خانواده در عالی‌ترین فعالیت سیاسی حضور دارد و از حق و ولایت دفاع می‌کند.

سید مجتبی جلالی‌پور، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) گیلان در ادامه، اظهار کرد: یکی از مهمترین مقوله‌ها در عرصه احسان و نیکوکاری، نیازسنجی است.

وی با اشاره به اینکه در صورت عدم نیازسنجی صحیح و بی‌توجهی به اولویت‌بندی احتیاجات، کار خیر به دست نیازمند واقعی نمی‌رسد، گفت: در همین راستا طی شش ماه گذشته در سطح کشور پروژه امداد هوشمند راه‌اندازی شده که همه نیازمندان و خیرین می‌توانند با مراجعه به این سامانه نیازها و توانمندی‌های خود را اعلام کنند.

جلالی‌پور با بیان اینکه از ۱۲۷ هزار خانوار مددجوی معیشت‌بگیر در سطح استان بیش از ۷۰ هزار خانوار بانوان سرپرست خانوار هستند، تصریح کرد: یکی از ضرورت‌های مجموعه امداد بحث اشتغال است باید تلاش کنیم خانواده‌ها را به سمت پویایی در عرصه اشتغال و خودکفایی پیش ببریم.

وی افزود: استان گیلان با تمام ظرفیت‌هایی که در مجموعه اشتغال برخوردار است ولی از ظرفیت بانوان استفاده بهینه نکردیم مگر قبول نداریم بانوان در بخش دامپروری، کشاورزی و صنایع دستی همچنین مسائل پایه و استراتژیک استان پای کار هستند این امکان و شرایط در استان گیلان برای اشتغال نیازمندان فراهم است.

قائم مقام کمیته امداد استان گیلان در خصوص حضور خیرین در روزهای کرونایی در بحث آموزش فرزندان تحت پوشش امداد تاکید کرد: اگر  حضور خیرین نبود در این بخش دچار خلل می‌شدیم تعداد زیادی از فرزندان تحت پوشش امداد با رتبه‌های خوب در مباحث آموزشی و دانشگاهی توانستند قبول شوند که این مسئله به همت خیرین بود.

زهرا یعقوب‌نژاد، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان در ادامه یعقوب‌نژاد با اشاره به اینکه حضور بانوان در امور خیریه را از دیرباز شاهد هستیم، تصریح کرد: نقش بانوان در هشت سال دفاع مقدس را فراموش نمی‌کنیم زیرا بسیار اثرگذار بود و حضور بانوان در امور خیریه بلوغ فرهنگی آن جامعه را نشان می‌دهد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با تاکید بر اینکه ساز و کار فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در امور خیریه از طریق وزارت کشور فراهم شده، گفت: بحث اشتغال، توانمندی و حمایت از زنان سرپرست خانوار رویکرد دولت سیزدهم است و در این زمینه حمایت از کارآفرینی در حوزه زنان مورد تاکید قرار دارد.

وی با بیان اینکه گیلان از جمله استان‌هایی است که رتبه بالایی در آمار زنان سرپرست خانوار دارد، تصریح کرد: بنابراین نگاه ویژه‌ای در حمایت از این زنان داریم و حمایت ویژه از سازمان‌های مردم نهادی که در این راستا فعالیت می‌کنند در دستور کار است

واحد موحدی‌فر، رئیس کمیته امداد بندر انزلی نیز در ادامه، با اشاره به اینکه ۲۶۳۴ خانوار در قالب ۴۱۲۷ نفر تحت پوشش خدمات کمیته امداد شهرستان قرار دارند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۸۰۳ یعنی ۶۸ درصد خانوار تحت پوشش، بانوان هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته از ۱۸۰ مورد پرداخت وام اشتغال ۵۵ فقره تسهیلات به بانوان سرپرست خانوار اعطا شد، تصریح کرد: در کنار پرداخت تسهیلات آموزش‌هایی هم داشتیم که کل آموزش‌ها ۲۲۴ مورد نفر بود که ۱۲۳ نفر بانوان بودند.

رئیس کمیته امداد بندر انزلی با تاکید بر اینکه این آموزش‌ها در قالب مهارت‌آموزی، دوره‌های کوتاه مدت کسب و کار همچنین آموزش‌های پایدارسازی بود، گفت: ۵۲ نفر از بانوان سرپرست خانوار نیز برای کسب درآمد پایدار به کارگاه‌ها و مراکز اشتغال معرفی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha