• شنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1401012715806
  • خبرنگار : 50126

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام:

اولویت اصلی ستاد کرونا افزایش تزریق دوز سوم است

اولویت اصلی ستاد کرونا افزایش تزریق دوز سوم است

ایسنا/ایلام معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام گفت: مردم برای حفظ سلامتی خود با توجه به توصیه های دانشگاه علوم پزشکی همکاری لازم برای تزریق دوز سوم واکسن را داشته باشند.

«محمدسبحان حسنی»  در نشست ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا که ، اظهار کرد: اولویت اصلی این ستاد را بالابردن آمار واکسیناسیون دوز سوم در استان است و لازم است موضوع  واکسیناسیون دانش‌آموزان با حساسیت بالایی دنبال شود.

وی با  قدردانی از فرمانداران و همکاران دانشگاه علوم پزشکی در برخی شهرستان ها در راستای افزایش میزان واکسیناسیون در شهرستان‌ها، تأکید کرد: مردم برای حفظ سلامتی خود با توجه به توصیه های دانشگاه علوم پزشکی همکاری لازم برای تزریق دوز سوم واکسن را داشته باشند و همچنین واکسیناسیون کودکان سنین ۵ تا ۱۵ سال را هم مد نظر قرار دهند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام با اشاره به مصوبات قبلی ستاد در خصوص اجرای تهویه مناسب در فضای بانک ها بر اجرایی شدن این مصوبه تأکید کرد و  در خصوص مراسم‌های پیش رو در ایام ماه مبارک رمضان خصوصا مراسم شب‌های قدر ، راهپیمایی روز قدس و همچنین نماز عید فطر، گفت: این مراسم با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله ی اجتماعی برگزار خواهد شد و به مردم توصیه می شود از وسایل و لوازم شخصی برای حضور در این مراسم مانند مهر و سجاده ی شخصی استفاده کنند و حتی الامکان این مراسم در فضای باز برگزار شود.
 
حسنی در خصوص درخواست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برگزاری کنسرت در ایلام بعد از ماه مبارک رمضان و برگزاری شب شعر عقیق و ارغوان در مهران، تاکید کرد: این برنامه‌ها باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پس از برگزاری جلساتی با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شود.

دکتر شهریار عباسی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و رئیس قرارگاه مقابله با کرونا نیز در این نشست با  اشاره به روند نزوی ابتلا و بستری در استان، تصریح کرد:خوشبختانه در آماری که امروز اعلام شد استان ایلام جزء سه استانی است که هنوز روند نزولی کرونا را حفظ کرده‌اند، در حالی که این روند در  دیگر استان‌ها  صعودی  است.
 
وی به رتبه ی ایران در خصوص تحقیقات و پژوهش های صورت گرفته در خصوص بیماری کرونا در جهان اشاره کرد و افزود: کشور ما در بحث چاپ مقالات مرتبط با کرونا در جهان رتبه ی ۱۴ و در منطقه رتبه اول را داراست.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha