• پنجشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401012514713
  • خبرنگار : 50271

تفاهم‌نامه طرح گسترش سواد آبی استان بوشهر منعقد شد

تفاهم‌نامه طرح گسترش سواد آبی استان بوشهر منعقد شد

ایسنا/بوشهر آیین تبادل تفاهم نامه طرح گسترش سواد آبی در دو بخش "طرح دانش آموزی نجات آب" و "آموزش کتاب انسان و محیط زیست" با حضور مدیران و معاونین شرکت آب منطقه‌ای و آموزش و پرورش استان بوشهر برگزار شد.

علی محمدی روز پنجشنبه در آیین تبادل تفاهم نامه طرح گسترش سواد آبی اظهار کرد: با پیشرفت خوب واکسیناسیون در کشور و ایجاد ایمنی عمومی، مدارس نیز بازگشایی شده و این امر نشانگر همت بزرگ نظام آموزشی است.

وی با اشاره به شرایط منابع آبی استان بوشهر گفت: استان بوشهر از نظر منابع آب استانی فقیر محسوب می‌شود و حدود ۸۵ درصد از آب شرب بوشهر از خارج از استان تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر اضافه کرد: از سوی دیگر سالانه حدود ۷۰۰ میلیون مترمکعب آب در حوزه کشاورزی استان  مصرف می‌شود و تاثیر عظیمی در کاهش منابع آب سطحی و زیرزمینی دارد.

محمدی تصریح کرد: راندمان پایین و هدررفت بالا در مصارف مختلف مثل شرب، صنعت و کشاورزی یکی از چالش‌های بزرک مدیریت آب استان بوشهر است و باید در کوتاه مدت به سوی اصلاح روش‌های مصرف و افزایش راندمان گام برداریم.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی، اثرگذارترین شاخصه در زمینه مدیریت مصرف است و باید نسل جوان و نوجوان را با این مسئله آشنا کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر اظهار کرد: باید در برنامه‌های امروز، نسل‌های آینده را نیز در نظر بگیریم و طرح گسترش سواد آبی نیز با مشارکت دانش آموزان که آینده سازان کشور هستند به ثمر می‌رسد.

محمدی خاطر نشان کرد: خانواده بزرگ آموزش و پرورش با وجود بهره گیری از معلمان و دانش آموزان می‌تواند نقش مهمی در زمینه فرهنگ سازی ایفا کند.

وی بیان کرد: به موازات ارتقاء فرهنگ مصرف بهینه آب می‌بایست در شبکه‌های توزیع در حوزه کشاورزی و شرب بازنگری شود تا حداقل هدررفت اتفاق بیفتد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در آیین تبادل تفاهم نامه طرح گسترش سواد آبی استان بوشهر گفت: با برنامه ریزی و سازماندهی لازم تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا اطمینان یابیم آموزش‌های دانش آموزان در مقطع متوسطه اول و دوم عمق کافی را پیدا کرده باشد.

علی موحدی با اشاره به وظیفه ذاتی این سازمان در فرهنگ سازی افزود: گرچه وزارت نیرو متولی مدیریت آب است، اما آموزش و پرورش نیز سهم خود را در مشارکت برای حفاظت از منابع آب به درستی درک کرده و اقدامات مقتضی را مد نظر دارد.

وی بر توجه توامان به مصرف آب در بخش‌های کشاورزی صنعت و شرب تاکید کرد و اظهار داشت: گاهی اوقات ساده‌ترین مصادیق صرفه جویی در مصرف آب مربوط به تجهیزات و تاسیسات انتقال و توزیع آب در منازل است که با اصلاح آن‌ها می‌توان حجم قابل توجهی صرفه جویی در آب را شاهد بود. همچنین باید زیرساخت‌های بازیافت و بازچرخانی آب در ساختمان‌ها نیز فراهم شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از دغدغه مندی همکاران شرکت آب منطقه‌ای بوشهر در توجه به جنبه‌های فرهنگی مدیریت آب قدردانی کرد و یادآور شد: با توجه به گسترش پیامدهای پدیده تغییراقلیم، توجه به راهکارهای بهینه سازی مصرف آب بیش از پیش اهمیت یافته و باید برای تامین امنیت آبی فرزندانمان و حفظ معیشت جوامع محلی استان خود از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha