• دوشنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۹:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401012212575
  • خبرنگار : 50180

مدیر کل آموزش و پرورش کرمانشاه:

معلم‌ها تا روز آخر اردیبهشت آموزش را ادامه دهند

معلم‌ها تا روز آخر اردیبهشت آموزش را ادامه دهند

ایسنا/کرمانشاه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: دیگر هیچ معلمی در بستر "شاد" تدریس نمی کند.

سلمان محمدی عصر امروز(۲۲فروردین ) در نشست اعضای شورای معاونین، مدیران و رئوسای نواحی، شهرستان ها و مناطق آموزش و پرورش استان، از حضوری شدن مدارس به عنوان یک اتفاق خوب یاد و اظهار کرد: با حضوری شدن مدارس از ۱۴ فروردین روح جدیدی در کالبد جامعه دمیده شده است.

محمدی با بیان اینکه دیگر هیچ معلمی در بستر شبکه آموزش دانش آموزان  "شاد" تدریس نمی کند، گفت: شاد تعطیل نمی شود و به عنوان فضایی برای ارتباط اولیای مدرسه و والدین باقی می ماند، اما دیگر تدریس در فضای شاد انجام نخواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با قدردانی از زحمات شبانه روزی فرهنگیان در دوران آموزش مجازی، از  آنها خواست تا بی وقفه برای جبران خلاهای پیش آمده در امر تعلیم و تربیت  دانش آموزان استان تلاش کنند.

محمدی با تاکید به ادامه دار بودن سال تحصیلی تا پایان اردیبهشت، گفت: تا روز آخر اردیبهشت باید فرآیند آموزش در تمامی مدارس به خصوص مدارس ابتدایی ادامه دار بوده و هیچ معلم و مدرسه ای حق ندارد در اردیبهشت ماه امتحان برگزار کند و باید برگزاری امتحانات در تمامی مقاطع تحصیلی به خرداد ماه موکول شود.

محمدی در ادامه با تاکیدبر اینکه هیچ چیزی جای آموزش حضوری را نمی گیرد، گفت: آموزش مجازی طولانی مدت بجز مشکلات و لطماتی مثل افت تحصیلی،  بازمانده از تحصیل شدن دانش آموزان و ... در بعد مسائل روانی هم مشکلاتی زیادی برای دانش آموزان بوجود آورده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: بحث جامعه پذیری دانش آموزان و اجتماعی کردن آنها با گوشی دست گرفتن و آموزش مجازی امکان پذیر نبود و امید است با حضوری شدن مدارس بتوان در جهت رفع مشکلات موجود در راستای تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان گام برداشت.

وی در ادامه با بیان اینکه  مسئولین آموزش و پرورش استان باید بر رعایت مسائل بهداشتی در مدارس مثل سرویس های بهداشتی و کلاس های درس نظارت ویژه داشته باشند، از  آنها خواست اولیای دانش آموزان را برای تزریق واکسن برای دانش آموزان ترغیب کنند.

وی سپس از مسئولین دستگاه تعلیم و تربیت استان درخواست کرد تا کلیدواژه های عدالت محوری، انقلابی گری، مردمداری، پاکدستی و فسادستیزی و قانون مداری را در تمامی امورات مرتبط با دستگاه تعلیم و تربیت سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی تاکید کرد: در توزیع امکانات باید رعایت عدالت مدنظر مسئولین آموزش و پرورش استان بوده و در این خصوص مناطق محروم و حاشیه ای، عشایر و بازمانده از تحصیل ها ویژه دیده شوند.

وی با اشاره به فرصت های از دست رفته برای توسعه کرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: ما در استان هشت سال درگیر جنگ تحمیلی بودیم و این بهترین فرصت برای جذب امکانات در استان است؛ چون عین عدالت است که به استان محرومی مثل کرمانشاه توجه شود.

محمدی در این نشست از اصحاب رسانه استان خواست دستگاه تعلیم و تربیت را در رسیدن به اهداف خود در جهت تعلیم و تربیت صحیح یاری دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha