• دوشنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1401012212359
  • خبرنگار : 50427

مدیر کل میراث فرهنگی یزد:

تقویت ارتباط صنعت گردشگری و دانشگاه لازمه توسعه گردشگری است

تقویت ارتباط صنعت گردشگری و دانشگاه لازمه توسعه گردشگری است

ایسنا/یزد مدیر کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی یزد با بیان این که فعالان گردشگری یزد از نظر تحصیلات مرتبط با صنعت گردشگری تخصص بسیار بالایی دارند، گفت: یکی از لازمه های توسعه گردشگری استان یزد تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت گردشگری است.

«احمد آخوندی» در نشستی که با حضور فعالان گردشگری استان در پردیس هنر و معماری دانشگاه امام جواد(ع) یزد(خانه علومی) برگزار شد، با بیان این که فعالان گردشگری یزد از نظر تحصیلات مرتبط با صنعت گردشگری تخصص بسیار بالایی دارند، گفت: یکی از امتیازهای یزد در سطح کشور جایگاه بالای محصلان این رشته است به خصوص این که یزد بیشترین محصل مقطع دکترای گردشگری در کشور را دارد.

وی با بیان این که یزد از منظر نیروی انسانی متخصص، بسیار غنی است، گفت: اکثر فعالان بخش خصوصی یزد در سطح کشور دارای مناصب و جایگاه‌هایی ملی با تاثیرگذاری فرااستانی هستند و این ظرفیت خوب میتواند در چارچوب دانشگاه به خوبی مورد استفاده قرار گیرد.

این مسئول با بیان این که فعالان بخش خصوصی یزد به خوبی میتوانند با دانشگاه ارتباط قوی تری داشته باشند، گفت: یکی از لازمه های توسعه گردشگری استان یزد تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت گردشگری به منظور استفاده از ظرفیت‌های دو جانبه نیروی انسانی متخصص است.

وی با یاد آور شدن این که دانشگاه‌های یزد نیز در حوزه گردشگری جایگاه خوبی دارد، گفت: باید دانشگاه بستر استفاده از نیروی انسانی متخصص گردشگری را فراهم کند از طرفی باید بتوانیم محصلان و فارغ التحصیلان را در این صنعت مورد استفاده قرار دهیم تا بتوانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

آخوندی نیز نسبت به مشارکت اداره کل میراث فرهنگی به عنوان بخش خصوصی در برنامه‌های دو جانبه دانشگاه و بخش خصوصی اعلام آمادگی کرد.

«داریوش پورسراجیان» رئیس پردیس هنر و معماری دانشگاه امام جواد(ع) با بیان این که صنعت گردشگری یکی از صنایع آینده ساز یزد خواهد بود، گفت: گردشگری می‌تواند یکی از صنایع با چشم‌انداز روشن در یزد باشد و از آنجایی که یزد با محدودیت منابع خصوصا منابع آبی روبروست می‌تواند با سرمایه‌گذاری بر صنعت گردشگری، اقتصاد را توسعه دهد.

وی به دنبال بیان دغدغه‌ها و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری، اظهار کرد: یکی از مسایلی که از اهمیت بالایی برخوردار است تعامل و ارتباط دوجانبه میان بخش خصوصی گردشگری و دانشگاه است.

پورسراجیان با بیان این که دانشگاه بهترین راه کار برای تامین نیروی انسانی آماده، پویا و باانرژی است، گفت: یکی از ادقاماتی که دانشگاه می‌تواند بسیار موثر در آن ورود کند مسئله تامین نیروی انسانی برای حوزه گردشگری است به ویژه با توجه به ریزش نیروی انسانی فعال در دوران کرونا لازم است که در این خصوص دانشگاه با جدیت بیشتری ورود کند.

این مسئول با بیان این که توسعه گردشگری نیازمند پژوهش و امور مرتبط است، گفت: دانشگاه بستر تئوریک مبتنی بر علم را میتواند به خوبی فراهم کند و در اختیار صنعت بگذارد تا صنعت با بهره گیری از این مسئله با ریسک کمتر به دستاوردهای بهتری برسد.

پورسراجیان نسبت به برگزاری دوره‌های کوتاه مدت توسط دانشگاه اعلام آمادگی کرد و گفت: یکی از اقداماتی که دانشگاه در این زمینه ورود خواهد یافت مربوط به برگزاری دوره‌های کوتاه مدت متناسب با نیاز این صنعت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha