حسن همتی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه تالش دارای بیشترین جمعیت عشایر گیلان است، اظهار کرد: نوروز امسال در شهرستان تالش، سیاه چادر برای استقبال از مسافران نوروزی برپا شد و فروش محصولات عشایری از جمله صنایع دستی عشایر بسیار مورد توجه گردشگران قرار گرفت.
وی افزود: داشتن مکانی مناسب برای عرضه محصولات عشایری می تواند کمک موثری به ارتقای درآمد این افراد کند.
همتی تصریح کرد: در شهرستان تالش ۹۴۰ خانوار عشایری زندگی میکنند که معمولا ۸تا ۹ ماه را در ییلاقات و مابقی ماههای سال را در جلگه می گذرانند.
وی با اشاره به اینکه امسال برنامه داریم تا وضعیت تامین آب شرب برای مردمان عشایر و دام عشایر را بهبود ببخشیم، ادامه داد: فراهم شدن امکانات نظیر برق، اینترنت، آب، راه و ... کمک می کند، فرزندان عشایر در بین ایل و قبیله و طایفه خود ماندگار شوند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه برآب یکی دیگر از مشکلاتی که عشایر استان با آن دست و پنچه نرم میکنند راه دسترسی مناسب است.
رییس اداره امور عشایر استان گیلان با بیان اینکه عشایر هر چقدر راه دسترسی بهتری داشته باشند از هزینه های خانوار عشایر کاسته میشود، یادآور شد: امسال علاوه بر ایجاد راه های دسترسی یکی دیگر از مهمترین کارها برای بهبود وضعیت زندگی عشایر گیلان تامین آب شرب است.
وی با بیان اینکه عشایر گیلان زندگی بسیار زیبا و جذابی دارند و می تواند یکی از منابع مهم گردشگری گیلان محسوب شود، گفت: از محل اعتبارات بحران یک میلیارد و نیم تخصیص پیدا کرده است و توانسته ایم تاکنون یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون وسایلی نظیر لوله، تانکر، آبشخور دام و... خریداری کنیم. با همکاری عشایر و حفر خندق پروزه آبرسانی سرعت گرفته است و به محض اتمام اطلاعرسانیهای لازم انجام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات