حسن بخشنده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: احیا و بازآفرینی معبرها و مکانهای تاریخی یکی از رویکردهای مدیریت شهری است که در این برنامهها سعی میشود ضمن توجه به حفظ هویت و اصالت مکان و بنا، دسترسی آسان برای استفاده و بهرهمندی شهروندان نیز رعایت شود.
وی افزود: اجرای این طرح شامل ۵۰۰ مترمربع بلوک فرش،۲۰۰ متر طول اجرای لولهگذاری هدایت هرز آب، اجرای ۲۰۰ متر سنگ طرح دار در حاشیه بازارچه، اصلاح شبکه برق و آب به طول ۱۰۰ متر، تخریب ۵۰۰ متر مربع آسفالت، خاکبرداری، نصب بولارد، اجرای پل کانیوو و بتنریزی بوده است.
شهردار کاشان تأکید کرد: با توجه به پیشینه و موقعیت بازارچه سردار و اهمیت آن در موقعیت اقتصادی شهروندان و گردشگری شهر، فاز نخست عملیات بهسازی این مکان در سال ۹۷ و با صرف اعتبار ۱۵ میلیارد ریال انجام شده بود.
وی تصریح کرد: کف فرش بازارچه سردار تا گذر میدان امیر، اصلاح و حذف زایدههای فیزیکی همراه با تعویض انشعابهای غیربهداشتی و فرسوده برخی از سازمانهای خدماتی بهعنوان اقدامات ضروری برای بهسازی این مسیر مورد توجه قرار گرفته بود.
بخشنده گفت: بازار بزرگ کاشان یکی از شاهکارهای معماری بازارهای ایران است که از دیرباز به جهت ساماندهی منظم و معماری بی نظیر و با شکوه فضاها، مورد توجه و تحسین بوده و به شماره ۱۲۸۴ در شهریور ماه ۱۳۵۵ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
شهردار کاشان، افزود: بازار بزرگ این شهر، مجوعه ای از ۲۲ اثر تاریخی است که تیمچه امینالدوله، تیمچه بخشی، کاروانسرای نو و گمرک، آب انبار صباغ، مسجد و مدرسه میانچال، مسجد میرعماد، مسجد و مدرسه امام خمینی (سلطانی)، آب انبار و حمام گذر نو و حمام خان بخشی از این آثار است.
انتهای پیام
نظرات