• چهارشنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401011708407
  • خبرنگار : 50165

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان:

۴۵ درصد رشد اقتصادی از بهره‌وری باشد

۴۵ درصد رشد اقتصادی از بهره‌وری باشد

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: امسال رشد ۸.۷ درصدی برای استان زنجان پیش‌بینی شده که ۴۵ درصد از این پیشرفت باید از مسیر بهره‌وری اتفاق بیفتد.

خلیل قاسم‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تیم اقتصادی استان به دنبال هماهنگی و حرکت برنامه‌محور در راستای تحقق شعارهای دولت از جمله مردمی کردن اقتصاد، مبارزه با رانت و فساد و کاهش نابرابری‌ها است.

وی افزود: همه این شعارها در تحقق اهداف اقتصاد کلان از جمله کنترل تورم، بیکاری و تعدیل ضریب جینی اتفاق می‌افتد. کشور در این موارد دارای وضعیت خوبی نیست، بنابراین همان‌طور که رهبر معظم انقلاب هم تاکید کردند، اقتصاد در صدر مسائل کشور قرار دارد.

این مسئول ادامه داد: همه این‌ موارد باید در تابع تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال دیده شود تا نتایج آن به طور مستقیم بر این موارد تاثیر داشته و سبب رشد و بهبود آن شود. البته رشد این شاخص‌ها بر دیگر شاخص‌ها نیز تاثیر مثبت خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه هم درآمد و هم نحوه هزینه‌کرد باید در راستای بهره‌وری باشد، تصریح کرد: امسال رشد ۸.۷ درصدی برای استان زنجان پیش‌بینی شده که ۴۵ درصد از این پیشرفت باید از مسیر بهره‌وری اتفاق بیفتد.

قاسم‌لو خاطرنشان کرد: منابع را باید به‌ گونه‌ای در فعالیت‌هایی سرمایه‌گذاری کرد و به بخش‌هایی تخصیص داد که بیشترین اثربخشی در رشد اقتصادی را داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha