دکتر«شهریار عباسی» در اولین نشست شورای اداری استان ایلام که با حضور مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان در مجتمع پتروشیمی ایلام، برگزار شد، اظهار کرد: در کارگروه رفع موانع تولید استان، تلاش شده است که مشکلات و موانع طرح های اشتغال زا و سرمایه گذاری در استان مرتفع شود.
وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی برای ۲۹۵ نفر تسهیلات اعطا شده است، افزود: در حوزه مشاغل روستایی هم اعتباری بالغ بر ۱۱۶ میلیارد ریال با اشتغال زایی ۱۴۶ نفر پرداخت شده است، گفت: از محل تبصره ۱۸ نیز ۳۶۹ میلیارد به استان اختصاص یافته است که تاکنون ۵۲ میلیارد پرداخت شده و ۱۱۴ طرح برای دریافت تسهیلات معرفی شده است.
معاون اقتصادی استاندار ایلام با بیان اینکه یکی از مشکلات در زمینه اعتبارات تبصره ۱۸ این بوده که منابع دیر به استان ابلاغ شده است، افزود: در سال جدید دولت خدمتگذار مبلغ اعتبار تسهیلات تبصره ۱۸ را برای استان به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش داده است که ان شاء الله شاهد خبرهای خوبی برای اشغال زایی در استان باشیم.
عباسی گفت: نشست های شورای دولت و بخش خصوصی برگزار شده است و مشکلات بنگاه داران برطرف شده است و براساس آماری که در سامانه رصد اداره کار ثبت شده ۳۱۱۱ نفر در بخش های کشاورزی، صنعت و خدمات ایجاد اشتغال شده است.
وی تصریح کرد: بر اساس دستور استاندار محترم ایلام چند کار کلان در استان پیگیری شدند، یکی پتروشیمی هلیلان بوده که ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز این طرح تأمین شده و در حال خرید دستگاه ها هستند، حوزه اقتصادی و عمرانی رایزنی ها و پیگیری های لازم را با قرارگاه خاتم در حال انجام است.
عباسی ادامه داد: طرح مرکز رادیوتراپی و درمان سرطان در حال پیگیری است، ایلام تنها مرکز استانی است که فاقد این مرکز است و جلساتی در این خصوص برگزار شده است، ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد این مرکز مورد نیاز است که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در صدد راه اندازی این مرکز هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به اینکه با ۱۷ گروه سرمایه گذار داخلی و ۴ گروه سرمایه گذار خارجی که ۳ گروه اقدامات اولیه را برای سرمایه گذاری انجام داده اند، رایزنی شده است، افزود: از اقدامات دیگر، بحث افتتاح مرکز فن بازار استان ایلام بود که جلسات توجیهی در این زمینه برگزار شده و فضای مناسب در اختیار این مرکز قرار گرفته است که این بازار، حلقه ی مفقوده بازار فروش و شرکت های دانش بنیان خواهد بود که با اتصال به این مرکز، می توانند محصولات خود را ارائه دهند.
عباسی ادامه داد: در حوزه تنظیم بازار به اقرار دوستان یکی از بهترین سال ها را تجربه کرده ایم، در حوزه ی تأمین کالاهای اساسی و هم در حوزه میوه شب عید و در راستای کاهش قیمت ها و جلوگیری از رشد فزاینده قیمت ها اقدامات لازم صورت گرفته است،در بحث تولید و توزیع گوشت مرغ هم بازدیدها و نظارت های لازم صورت گرفت است.
وی بیان کرد: در بحث تولید نان هماهنگی با فرمانداران و به روز رسانی آمارهای نانوایی ها و جلوگیری از خروج آرد از چرخه ی تولید نان و برگزاری جلسات برای سیلو داران و رایزینی با بانک ها برای نانوایی هایی که نیاز به نوسازی داشتند نیز در دستور کار قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: مرز هلاله شمالی که با اهتمام جدی استاندار محترم، خوشبختانه نتایج خوبی در این زمینه شاهد خواهیم بود و در این خصوص نشست های مشترک با استانداران دیاله و واسط جهت راه اندازی بازارچه های مرزی برگزار شده است.
انتهای پیام
نظرات