حسن محمدیاری در گفت و گو با ایسنا، در رابطه با شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» بیان کرد: بخشی از شعار امسال معطوف به اشتغالزایی است و بیشترین مراجعاتی که ما داریم مربوط به این مساله می باشد.
نماینده تالش با اشاره به موضوع اشتغال در حوزه انتخابیه اش در استان گیلان تصریح کرد: متاسفانه در سال های گذشته در حوزه اشتغال نتوانستیم قدم های موثری برداریم و علیرغم اینکه شعار مانع زدایی برای ۱۴۰۰ انتخاب شد، اما بیشتر شاهد مانع تراشی در زیرساخت ها و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بودیم.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: از سوی دیگر دولت در حال چابک سازی است و خیلی نمی تواند جوابگوی سیل عظیم مراجعین در حوزه اشتغال باشد. لاجرم باید از ظرفیت بخش خصوصی در بخش گردشگری، صنعت و تولید و مواردی از این دست استفاده می کردیم که این موضوع حداقل در استان ما بعضا محقق نشده است.
محمدیاری خاطرنشان کرد: انتظار داریم در سال جدید اهتمام دوستان در حوزه های مختلف در هر سه قوه بر این باشد که بتوانند از ظرفیت و پتانسیل های موجود در حوزه گردشگری استفاده کنند، به ویژه که بحث خوداشتغالی در این مورد مطرح است به آن اهمیت دهند و بیشتر استفاده کنند تا کمتر شاهد مانع تراشی در این حوزه باشیم.
نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در استان گیلان شاهد جاذبه های گردشگری بسیاری هستیم که بیشتر مستعد برای این کار است. ما نباید بهانه هایی مانند محیط زیست و منابع طبیعی را مانعی برای جلوگیری از پیشرفت، عمران و آبادانی در حوزه های مختلف قرار دهیم. متاسفانه این موضوع بهانه ای شده برای اینکه هر کسی را که می خواهد در حوزه های مختلف ورود کند، به گونه ای ناامید می کنیم.
وی بیان کرد: انتظار دارم که راهکار مناسبی برای تحقق شعار سال اندیشیده شود، و الا صرف شعار هیچ ثمره و خروجی برای مردم و جامعه نخواهد داشت. آنچه که مهم است این است که ما شعار را عملیاتی کنیم و خروجی آن را در زندگی روزمره مردم شاهد باشیم.
محمدیاری افزود: امروزه جوانانی هستند که دارای تعهد و تخصص بوده و مستعد به کار هستند، اما ما نتوانستیم آنها را سر و سامان دهیم و برایشان انگیزه ایجاد کنیم. به نظر یک سری موانعی وجود دارد که اگر این نگاه توام با مانع تراشی برداشته نشود، کماکان در این حوزه مشکل خواهیم داشت.
نماینده مردم تالش در مجلس با تاکید بر حفظ محیط زیست در اشتغالزایی در حوزه گردشگری بیان کرد: کشورهای دیگر دنیا نیز در امر گردشگری پیشرفت کردند و نباید گفت که آنها دلشان برای محیط زیست نمی سوزد و نگران این قضیه نیستند، اما چون مدیریت کارا و هماهنگی داشتند موفق بوده اند و اعمال سلیقه و تکروی و چند صدایی در آنها نبوده است.
وی گفت: ما می گوییم خط قرمز ما انفال و محیط زیست است، اما با حفظ اینها نیز می توان خدمات و امکانات بسیاری در اختیار مردم گذاشت که نباید از این مقوله غافل شویم. باید نگاه تغییر کند چرا که نگاهی که بسته باشد نگاه زیبنده نیست و در تغایر با شعار سال است.
انتهای پیام
نظرات