ابوالفضل قربانی در گفتوگو با ایسنا درباره روز ۱۲ فروردین که به نام روز جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده است، اظهار کرد: آنچه که مردم در انتخابات سال ۱۳۵۸ به آن رای دادند جمهوری اسلامی بود و این خواستهای بود که از دیرباز مردم ایران به دنبال آن بودند و بیزاری از نظام استبداد سلطنتی سبب شده بود که مردم به هیچ ساختاری از آن نظام اعتماد نکنند.
وی افزود: مردم در پی آن بودند که ساختار سیاسی کشور و در تعیین نوع حکومت مشارکت و دخالت داشته باشند به همین دلیل از رفراندوم که ایده حضوت امام خمینی(ره) بود استقبال و نوع نظام سیاسی را مشخص کردند که این نظام جدید شکل و شمایل دینی داشت و چنین نظامی تا آن زمان سابقهای در نظامهای سیاسی دنیا نداشت.
این عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اصفهان، تصریح کرد: این انتخابات یک پیشرفت بسیار مهمی در صحنه نظام بینالمللی و حتی برای انقلاب اسلامی ایران بود، اما سه مولفه، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی در واقع ترکیب کاملی بود که مردم در روز ۱۲ فروردین انتخاب کردند.
قربانی گفت: اداره کشور به لحاظ سیاسی جمهوری اسلامی است، اما استقلال و برائت از شرق و غرب و آزادیهای تصریح شده در قانون اساسی از خواستههای مردم بود که در آن روز تاریخی رقم خورد که همه این دستاوردها در نتیجه هدایتهای خردمندانه امام راحل بود.
وی ادامه داد: تا قبل از این انتخابات هیچ انتخاباتی در رژیم سلطنتی برگزار نمیشد و اگر به اسم هم انتخاباتی برگزار میشد کاملا تشریفاتی بود و مردم به این موضوع آگاهی داشتند به همین دلیل از انتخابات آزاد ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ استقبال کم نظیری کردند.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: انتخابات ۱۲ فروردین تنها انتخاباتی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است که ۲ روز متوالی برگزار شد، چرا که شرکت مردم در آن بیسابقه بود. در یک کلام این انتخابات نماد مردمسالاری دینی بود که مردم در تعیین حق سرنوشت خود حضور آگاهانهای داشتند.
انتهای پیام
نظرات