• دوشنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401010803261
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

رئیس بسیج سازندگی مطرح کرد:

راه اندازی ۱۶۵ قرارگاه جهادی در کشور

راه اندازی ۱۶۵ قرارگاه جهادی در کشور

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس بسیج سازندگی با اشاره به اینکه ۱۶۵ قرارگاه جهادی در کشور راه اندازی شده است، گفت: آب، مسکن روستایی و زیر ساخت اشتغال زایی اولویت طرح های بسیج سازندگی است.

سردار محمد زهرایی، امروز دوشنبه ۸ فروردین در حاشیه بازدید از قرارگاه ملی جهادی یونس در شهرستان مرزی زیرکوه اظهار کرد: امیدواریم با حمایت از تولید دانش بنیان بتوانیم افق‌های روشنی را پیش روی جوانان قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، رئیس بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه عید سال ۱۴۰۱ را جهادگران با مدل رفتاری جدید آغاز کردند و آن کار قرارگاهی بود، گفت: ما در سطح کشور پنج قرارگاه ملی، ۳۲ قرارگاه استانی و ۱۰۸ قرارگاه قشری- تخصصی راه اندازی کردیم.

زهرایی با بیان اینکه در مجموع در کشور ۱۶۵ قرارگاه از بیستم اسفند ماه سال قبل راه اندازی شد، اظهار کرد: این قرارگاه‌ها تا سیزدهم اسفند ماه نیز فعال خواهند بود.

وی افزود: دو هزار و ۱۰۰ گروه جهادی برای فعالیت در این قرارگاه‌ها ثبت نام کرده‌اند که شامل ۴۵ هزار جهادگر می‌شوند و تا امروز سه هزار و ۵۰۰ گروه جهادی فعالیت خود را آغاز کردند که بیش از ثبت نامی‌های اولیه است.

رئیس بسیج سازندگی با اشاره به اینکه کار قرارگاهی به معنای حضور مستمر در میدان کار و بر اساس شناسایی ظرفیت‌ها است، گفت: در استان‌های دارای معضل خشکسالی و یا دارای تنش آبی چون خراسان‌جنوبی، یزد و خوزستان مباحث و طرح‌های مرتبط با آب در اولویت است.

زهرایی اظهار کرد: در این راستا طرح‌هایی چون بسیج آبرسانی برای تأمین آب شرب روستاها و طرح از آبخیز تا جالیز برای آب کشاورزی داریم و بعد از آن مسکن روستا و زیرساخت‌های اشتغال جوانان روستا در اولویت است.

وی اظهار کرد: هر اقدامی که به ماندگاری در روستاها و یا مهاجرت معکوس کمک کند برای ما ارزشمند است و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

رئیس بسیج سازندگی کشور با تقدیر از اقدام مجلس برای تصویب معافیت مالیاتی پروژه‌های محرومیت زدایی و همچنین تصویب طرحی در مورد ۵۰ هزار پنل خورشیدی با تسهیلات چهار درصد برای روستاها که بسیج سازندگی کار تسهیل گری آن را انجام خواهد داد، بیان‌کرد: این اقدام هم درآمدزایی برای مردم روستاها و ماندگاری آنان در این منطقه و انرژی پاک کمک می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha