• یکشنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401010702606
  • خبرنگار : 50228

اولین اردوی تیم‌ملی دو و میدانی پیوند اعضا پس از شیوع کرونا در اهواز

اولین اردوی تیم‌ملی دو و میدانی پیوند اعضا پس از شیوع کرونا در اهواز

ایسنا/خوزستان اولین اردوی تیم ملی دو و میدانی پیوند اعضاء در سال جدید و همچنین پس از همه گیری کرونا به میزبانی اهواز برگزار می شود.

جمال فتاحی رییس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: این اردو از ۱۴ تا ۱۹ فروردین ماه به میزبانی هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان خوزستان در شهر اهواز برگزار خواهد شد. 

وی بیان کرد: این اردو با حضور ۳۵ ورزشکار و مربی مرد و ۱۹ ورزشکار و مربی خانم به مدت ۶ روز در هتل نیشکر با تدارک کامل برگزار می شود. 

ارییس هیات ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان گفت:  این اردو که اولین اردوی تیم ملی دوومیدانی پیوند اعضاء جمهوری اسلامی ایران بعد از شیوع کرونا است، جهت انتخاب ورزشکاران برتر به مسابقات جهانی استرالیا خواهد بود. 

وی همچنین عنوان کرد: از استان خوزستان نیز ۶ ورزشکار مرد و ۲ ورزشکار زن به این اردو دعوت شده اند. 

فتاحی در پایان بیان کرد: با تمام وجود از آقای ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، آقای بنی تمیم سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان و آقای هنرفر مدیرعامل شرکت سداد فام نیشکر بابت حمایت از هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء استان خوزستان به خصوص در این میزبانی تشکر می کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha