عاطفه رشنویی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این چهار روایت شامل روایت معرفی معماری عیلام از نگاهی نو، معرفی باستانشناسی جانورشناسی در محوطهها تاریخی، معرفی ویترینهای کتابت با معرفی یکی از سنگافراشتههای معرفی محوطه هفتتپه و معرفی انواع تدفینهای عیلامی است.
وی خاطرنشان کرد: موزه هفتتپه از قدیمیترین موزههای ایران است که نزدیک به ۵۰ سال پیش به همت دکتر نگهبان و با همکاری بخش صنعت، دانشگاه و دولت راهاندازی شد. این موزه جزو قدیمیترین موزهها است که دوره جنگ تحمیلی تعطیل و به بیمارستان صحرایی تبدیل شد. پس از آن حدود ۲۰ سال پیش دوباره با بازیابی و مرمت اشیا کارش را شروع کرد.
رشنویی ادامه داد: از ۱۳۹۶ با کفسازی، رنگآمیزی مجدد و تعویض ویترینها بازپیرایی این موزه شروع و عملیات بزرگی انجام شد. این موزه از سال ۱۳۹۷ تاکنون هر سال به عنوان موزه برتر ایکوم شناخته شده و معرفی و مورد تقدیر قرار گرفته است.
به گفته مدیر پایگاه میراثجهانی چغازنبیل و هفتتپه، این موزه یکی از موزههای استاندارد دنیا است که نگاهی نو به زندگی در دوره عیلام دارد. این موزه سخنهای زیادی برای گفتن دارد.
رشنویی ادامه داد: در ایام نوروز سایتموزه هفتتپه، موزه هفتتپه و سایتموزه میراث جهانی چغازنبیل از ساعت ۹ تا ۱۸ پذیرای علاقهمندان است.
انتهای پیام
نظرات