دکتر باقر بهرامی در گفت و گو با ایسنا بااشاره به آخرین وضعیت مصدومین چهارشنبه اخرسال ۱۴۰۰ افزود: آمار مصدومین منتقل شده به مراکز درمانی ازساعت۱۲ ظهر تا ساعت ۲۴ اسفند تا ۷ صبح امروز ۲۵ اسفند ۲۲۶ نفر است که از این تعداد ۱۴۰ مورد مرد و ۸۶ مورد زن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۲.۳ درصدی را نشان می دهد.
وی اظهار کرد: ارومیه با ۷۱ نفر، خوی ۲۸ نفر و سلماس با ۲۵ نفر به ترتیب بیشترین مصدومین چهارشنبه آخرسال را در بین شهرهای استان به خود اختصاص دادند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان یادآور شد: متاسفانه دو مورد قطع عضو (یک نفر در ارومیه و یک نفر در سلماس ) وجود داشت.
دکتر بهرامی خاطر نشان کرد: بیشترین ناحیه آسیب چشم و دست و بیشترین نوع آسیب خراشیدگی، پارگی و بریدگی بوده و غالب ماده محترقه مورد استفاده ترقه بوده است.
انتهای پیام
نظرات