• سه‌شنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400122419297
  • خبرنگار : 50295

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان:

موسیقی یک علم و هنر است

موسیقی یک علم و هنر است

ایسنا/زنجان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: موسیقی یک علم و هنر است و باید از این ظرفیت بهره برد.

امرالله حسنی پیش از ظهر امروز (۲۴ اسفندماه) در آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره موسیقی استان زنجان، اظهار کرد: در اذهان عمومی، موسیقی به عنوان یک کار تفریحی قلمداد می‌شود در صورتی که موسیقی یک علم و هنر است و همانند هنرهای دیگر اگر در خدمت مردم نباشد اهمیتی ندارد، هرآنچه که ما داریم باید در خدمت مردم بوده و برای مردم باشد.

این مسئول تصریح کرد: در بسیاری مواقع مشاهده می‌کنیم که موسیقی باعث رشد می‌شود همانند سرودهایی که در اوایل انقلاب خوانده می‌شد و در تهیج مردم تاثیرگذار بود. اما برخی موسیقی‌ها مبتذل است که باید از آن دوری کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه موسیقی جایگاه بالایی دارد و شما هنرمندان باید برای سال بعد برنامه داشته ‌باشید و ما متولیان فرهنگ و هنر نیز آماده برگزاری هر آنچه که باعث رشد هنرمندان موسیقی شود را داریم، عنوان کرد: هر آنچه که در توان ما باشد در راستای آماده کردن زیرساخت‌های فیزیکی و سخت‌افزاری کم نخواهیم گذاشت.

این مسئول با اشاره به ساخت ۴۵ درصدی هنرستان موسیقی دخترانه در زنجان، بیان کرد: ۴۵ درصد از هنرستان موسیقی دخترانه در سال‌های گذشته ساخته شده بود و چند سالی است که ساخت آن تعطیل است ولی اعتباری نیز از سفر رئیس‌جمهور برای این مدرسه کنار گذاشته شده است. همچنین هنرستان دخترانه هنرهای تجسمی در کوی پونک را نیز آماده خواهیم ‌کرد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین متولی هر هنری انجمن‌ها هستند و آنها باید تصمیم بگیرند و گروه‌های مختلف با هماهنگی انجمن‌ها می‌توانند مشکلات را حل کنند، خاطرنشان کرد: جشنواره‌ها در شهرستان‌ها نیز برگزار خواهد شد. همچنین در سال جدید جشنواره شعر و قصه در خدابنده برگزار خواهد شد و جشنواره بعدی باتوجه به ظرفیت و استعداد هر شهرستان به شهرستان‌های دیگر نیز اعطا خواهدشد.

در ادامه مراسم، رئیس انجمن موسیقی استان زنجان نیز اظهار کرد: فراخوان هفدهمین جشنواره موسیقی استان در ماه‌ها شهریور و مهر اعلام شد و در نظر داشتیم در آن زمان جشنواره را به صورت مجازی برگزار کنیم و باتوجه به اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا فعالیت موسیقی روند سابق خود را نداشت آثار برای جشنواره تعیین نشد و انتخاب و ارسال آثار به اختیار خود هنرمندان بود تا بتوانند نهایت توانایی خود را نشان دهند.

کمال خسروی افزود: بخشی از توانایی یک هنرمند این است که وقتی در موقعیتی می‌خواهد اجرایی داشته باشد، بتواند براساس جوان محفل و مخاطبی که حضور دارد قطعه را انتخاب کند و این تیزهوشی و مدیریت بر اجرا، توانایی خود و هماهنگی بین این دو خیلی حائز اهمیت است.

دبیر اجرایی هفدهمین جشنواره موسیقی استان زنجان با بیان اینکه قرار بود جشنواره به‌صورت مجازی برقرار شود ولی به دلیل تغییر رنگبندی و بهبود شرایط کرونایی نهایتا جشنواره به صورت حضوری در دو بخش تک‌خوانی و تک‌نوازی برگزار شد، گفت: امیدواریم این جشنواره تجربه خوبی برای هنرمندان بوده باشد و نتیجه مطلوب را خود هنرجوها دریافت کنند.

وی ادامه داد: بالغ بر ۱۵۰ اثر را برای جشنواره بازبینی کردیم و از بین آثار حدود ۸۵ اثر وارد مرحله رقابتی شدند که در نهایت ۶۰ هنرمند و هنرجو به عنوان برگزیده و شایسته تقدیر انتخاب شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha