به گزارش ایسنا، بر اساس داوریها و بررسیهای انجام شده در معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، ۱۰ پایگاه برتر سال ۱۴۰۰ که نقشی مؤثر در جذب نخبگان و متخصصان ایرانی خارج از کشور داشتند، معرفی شدند.
بر این اساس برترین پایگاهها به این شرح است:
رتبه اول ستاد توسعه فناوری نانو
رتبه دوم دانشگاه الزهرا
رتبه سوم دانشگاه تبریز
رتبه چهارم دانشگاه علم و صنعت ایران
رتبه پنجم دانشگاه صنعتی شریف
رتبه ششم دانشگاه تهران
رتبه هفتم دانشگاه اراک
رتبه هشتم دانشگاه شهید بهشتی
رتبه نهم دانشگاه تربیت مدرس
رتبه دهم دانشگاه صنعتی امیرکبیر
معرفی برترین پایگاهها در راستای اجرای برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در جهت نیل به اهداف بلند مدت چشمانداز علمی کشور و بهرهگیری از ذخایر علمی و حرفهای سرمایه انسانی خارج از کشور توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال ۹۴ در کشور اجرایی شده است.
این برنامه به منظور انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه به داخل توسط مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری و با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور به عنوان «پایگاه میزبان» در حال اجرا است تا در قالب حمایت از انجام پروژههای تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راهاندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکتهای فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری میکنند.
امسال بر اساس داوریها و بررسیهای نهایی ۱۰ پایگاه برتر سال ۱۴۰۰ که نقشی مؤثر در جذب نخبگان و متخصصان ایرانی خارج از کشور داشتند، در مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات