• دوشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400122318306
  • خبرنگار : 50177

یک دانشیار دانشگاه:

آب استخرهای شنا در لرستان به لحاظ آلودگی ۶۲.۹۱ درصد در حد مطلوب است

آب استخرهای شنا در لرستان به لحاظ آلودگی ۶۲.۹۱ درصد در حد مطلوب است

ایسنا/لرستان یک دانشیار دانشگاه لرستان گفت: آب استخرهای شنای استان به لحاظ پارامترهای میکروبی یعنی آلودگی مدفوعی و سایر آلودگی میکروبی زیان آور ۶۲.۹۱ درصد در حد مطلوب و ۳۷.۰۹ درصد نامطلوب و غیر قابل قبول بودند.

دکتر رجب رشیدی در خصوص نتیجه کار تحقیقاتی با عنوان «بررسی وضعیت بهداشتی آب استخرهای شنای استان لرستان» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نتایج این تحقیق نشان داد وضعیت رعایت نکات بهداشت شخصی توسط شناگران و استفاده کنندگان از آب استخر ۸۰ درصد بوده است.

وی ادامه داد: به لحاظ استفاده از کلر در آب استخرهای شنای استان، نتایج این تحقیق نشان داد که ۵۹.۵۸ درصد استخرها از نظر میزان کلر در حد مطلوب و ۴۰.۴۲ درصد نامطلوب (یعنی مقدار کلر استفاده شده در آب استخر کمتر یا بیشتر از حد استاندارد و مجاز است) بودند.

افزایش و کاهش میزان کلر آب استخر می‌تواند برای استفاده کنندگان استخر زیان آور باشد

این دکترای تخصصی بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: افزایش و کاهش میزان کلر آب استخر می‌تواند برای استفاده کنندگان استخر زیان آور باشد.

رشیدی گفت: همچنین نتایج این تحقیق نشان داد که آب استخرهای شنای لرستان به لحاظ پارامترهای میکروبی یعنی آلودگی مدفوعی و سایر آلودگی میکروبی زیان آور ۶۲.۹۱ درصد در حد مطلوب و ۳۷.۰۹ درصد نامطلوب و غیر قابل قبول بودند.

وی عنوان کرد: با توجه به ارتباط پارامترهای میکروبی میزان کلر استخر می‌توان نتیجه گرفت که مقدار کلر آب استخر فاکتور موثری در نابودی باکتری‌های بیماری زاست و باید به طور دائم و مستمر توسط مسئولین و متولیان استخرها پیگیری و نظارت کامل در خصوص میزان کلر مطلوب آب استخرهای شنا به عمل آید.

ارتقای سطح آگاهی مردم در این زمینه و مراقبت بیشتر در نگهداری استخرهای شنا توصیه می‌شود

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: همچنین برای هر چه بهتر شدن کیفیت آب استخرها و به دنبال آن کاهش انواع بیماری‌های منتقله از طریق شنا، می‌بایست بازرسی مستمر بهداشتی استخرها و کنترل مکرر آنها به لحاظ آلودگی‌ها، ارائه آموزش‌های لازم به اداره کنندگان استخرها، صدور کارت بهداشتی برای فرد استفاده کننده از آب استخر، اطلاع رسانی و آموزش‌های لازم در زمینه بهداشت استخر و بهداشت فردی، ضدعفونی مستمر اطراف استخر(راهروها، دستشویی‌ها، حمام‌ها) و ارتقای سطح آگاهی مردم در این زمینه و مراقبت بیشتر در نگهداری استخرهای شنا توصیه می‌شود.

رشیدی یادآور شد: همچنین توصیه می‌شود تحقیقات جامعی در خصوص ارتباط بین آلودگی‌های باکتریایی آب استخرها با شیوع بیماری‌های ناشی از آن صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha