• شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۹:۱۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400122116936
  • خبرنگار : 80001

ارائه مشوق‌های جدید به متقاضیان نوسازی در بافت‌های فرسوده

ارائه مشوق‌های جدید به متقاضیان نوسازی در بافت‌های فرسوده

با موافقت شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، دولت از سرمایه‌گذارانی که نسبت به تجمیع پلاک‌های ریزدانه اعلام آمادگی کنند و سرمایه‌گذاران خردی که اقدام به نوسازی تک‌پلاک‌هایی کنند که امکان تجمیع آنها با پلاک‌های مجاور نیست حمایت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، یکی از برنامه‌های شرکت بازآفرینی شهری وابسته به وزارت راه و شهرسازی، ارایه مشوق‌های کالبدی به سازندگان است که این کار در همکاری با معاونت شهرسازی و معماری اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

در این زمینه شرکت بازآفرینی شهری ایران با ارایه این مشوق‌ها به دنبال تشویق محله‌سازی است و توسعه گرانی که مسئولیت نوسازی یک محله را برعهده می‌گیرند حمایت می‌شوند.

بر این اساس، شرکت بازآفرینی شهری ایران از سرمایه‌گذارانی که نسبت به تجمیع پلاک‌های ریزدانه اعلام آمادگی کنند و سرمایه‌گذاران خردی که اقدام به نوسازی تک‌پلاک‌هایی که امکان تجمیع آنها با پلاک‌های مجاور نیست حمایت می‌کند.

محمد آئینی - معاون وزیر راه و شهرسازی - ضمن اعلام این خبر به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: امیدواریم تا با برنامه‌های تعیین شده نوسازی سالانه ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده در قالب طرح نهضت ملی مسکن اجرایی و عملیاتی شود.

وی مشارکت در نوسازی بافت‌های فرسوده را فرصتی مغتنم برای سرمایه گذاران خرد و کلان برشمرد و تاکید کرد: به دنبال آن هستیم تا متقاضیان واقعی نهضت ملی مسکن که در سامانه ثبت‌نام کردند امکان انتخاب داشته باشند؛ واحدهای تولید شده در بافت فرسوده را با تسهیلات بانکی ارزانتر انتخاب کنند یا اینکه اراضی رایگان با اجاره ۹۹ ساله  دریافت کنند.

دولت، شهرداری، ‌ بنیاد مسکن و بخش خصوصی به تازگی برنامه‌ریزی برای نوسازی بهسازی و محافظت از بافت‌های تاریخی، فرسوده و حاشیه شهرها آغاز کرده‌اند. در این خصوص  روز ۸ اسفندماه تفاهم‌نامه‌ای به منظور احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی در شهر تهران بین شهرداری تهران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به امضا رسید.

از سوی دیگر، شهرداری تهران در ماه‌های اخیر قرارگاه مسکن راه‌اندازی کرده است. در قالب طرح نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم قرار است برای نوسازی بافت فرسوده به ازای هر واحد مسکونی ۴۵۰ میلیون تومان وام با سود پایین اختصاص پیدا کند.

بر اساس مصوبه شورای عالی مسکن مقرر شده تمام حمایت‌های مدنظر در نهضت ملی مسکن بدون لزوم رعایت شرایط چهارگانه از نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده اعمال شود؛ نرخ تسهیلات بانکی در این بافت‌ها نیز ۱۲ درصد خواهد بود. این در حالی است که نرخ سود تسهیلات واحدهای طرح جهش تولید و تامین مسکن در سایر بافت‌ها ۱۸ درصد است که البته اگر پرداخت بخشی از سود این وام در قالب یارانه توسط دولت تضمین شود، اعطای تسهیلات به متقاضیان با نرخ‌های یارانه‌ای خواهد بود.

اوایل اسفندماه امسال، محمد آیینی گفته بود: در حوزه تسهیلات بانکی پیشنهاد این است که تسهیلات مناطق حاشیه‌نشین مانند تسهیلات روستایی با سود ۴ درصد در نظر گرفته شود؛ زیرا وضعیت حاشیه‌نشین‌ها به مراتب بدتر از روستاهاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۵-۱۱ ۰۰:۵۴

سلام بر اندیشمندان و با تقوایان گرامی بهتر ان بود همانور که به خانه های با قلت مساحت و ریز دانه را با متراژ زیر120متر را به طور عام نه خاص به عنوان بافت فرسوده اعلام میشد تا رعایت انصاف در کلیه املاک زیر مساحت 120متر به عنوان خدمت رسانی فراهم شود امید است و نسبت به تجمیع پلاکها نیز امید هست امتیاز اتی هر چند بع عنوان20درصد به سطح اشغال در هر طبفه اضافه گردد امید هست خداوند عالمیان همیشه ناظر بر افکار نهانی است