به گزارش ایسنا علی احمدی در تشریح جزئیات آمار کرونا در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۶ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه کرده که از این تعداد ۴۶ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شدهاند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۱۶ نفر از مراجعهکنندگان در بخش سرپایی و ۱۴ نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.
وی با اشاره به اینکه هماکنون ۱۶۳ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۱۷ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ️احمدی گفت: خوشبختانه طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ در استان گزارش نشد و مجموع فوتیهای ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری کماکان ۱۸۳۱ نفر است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۲ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخشهای مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.
به گفته وی، شهرستانهای شهرکرد، بروجن، فارسان، اردل ، لردگان سامان و خانمیرزا در وضعیت قرمز و شهرستانهای کیار و بن نارنجی و شهرستان کوهرنگ در وضعیت زرد هستند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: در حال حاضر انجام واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی موثرترین راه مقابله با بیماری کرونا است، از طرفی وضعیت شیوع بیماری کرونا بسیار شکننده است و هرگونه واکسن هراسی و عادیانگاری موجب افزایش موارد ابتلا و فوتیهای ناشی از کرونا میشود.
وی با بیان اینکه با تزریق واکسن در مقابل ویروس منحوس کرونا از سلامت خود و عزیزانمان محافظت کنیم، اضافه کرد: یکی از سادهترین، عملیترین و موثرترین راه مقابله با کرونا استفاده همگانی از ماسک است و نوع آن در درجه دوم اهمیت قرار دارد، بنابراین توجه به سه نکته رعایت بهداشت دستها، تنفس و رعایت فاصله اجتماعی موثرترین راه مقابله با بیماری کووید_۱۹ محسوب میشود.
انتهای پیام
نظرات