• شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400122116449
  • منبع : نمایندگی ایلام

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری:

۳۰ درصد از پرونده های کیفری محاکم قضایی ایلام مربوط به انواع خشونت‌ها است

۳۰ درصد از پرونده های کیفری محاکم قضایی ایلام مربوط به انواع خشونت‌ها است

ایسنا/ایلام سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام گفت: ۳٠ درصد از پرونده های کیفری محاکم قضایی ایلام مربوط به انواع خشونت‌ها مانند خشونت کلامی، رفتاری و نوشتاری است.

«مالک روشنی» در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه انجام کارهای پیشگیرانه تاثیرات مثبت بلند مدتی دارد که در آینده به خوبی مشخص می‌شود، اظهار کرد: بر اساس ماده ۳ پیشگیری از وقوع جرم، قوای سه گانه درگیر پیشگیری از وقوع جرم در جامعه هستند. در واقع این مهم یک کار فرهنگی بوده و باید تقویت شود.

سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام در ادامه به نقش رسانه‌ها درجامعه اشاره کرد و افزود: اصحاب رسانه زبان گویای مردم هستند و اگر این افراد پیام پیشگیرانه‌ای را در فضای مجازی منتشر کنند تغذیه فکری تعداد مخاطبی که آن متن را خوانده فراهم می‌کنند.

روشنی با تاکید بر اینکه رسانه، زبان گویای مردم، مشکلات را شناسایی و به دستگاه‌های اجرایی ارجاع دهند، ادامه داد: اگر سازمان مریوطه برای رفع آن ورود نکند بدون شک تبعات منفی را به دنبال خواهد داشت.

روشنی با تاکید بر اینکه پیشگیری یک کار فرهنگی است، افزود: پیشگیری به معنای انجام دادن معروف و پرهیز از منکر است و  اگر رسانه به عنوان زبان گویای جامعه که برای مخاطبین تولید محتوا می‌کند و تغذیه ذهنی برای جامعه هدف را فراهم می‌کند در این راه در کنار ما باشند تاثیرگذاری بیشتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه اگر رسانه برنامه‌های فرهنگی، علمی و مذهبی داشته باشد عملکردی مانند دانشگاه دارد چرا که مداوم در حال تربیت مخاطبین است، ادامه داد: وقتی یک پیام پیشگیرانه در رسانه و کانال منتشر می‌شود به تعداد ممبرهای که دارد اقدام به آگاه بخشی کرده و از آنجا که کار رسانه دلسوزانه‌تر است، موثرتر هم خواهد بود.

روشنی گفت: از رسانه‌های استان انتظار می‌رود با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری را همراهی کرده تا زمینه کاهش پرونده‌ها به دادگاه‌های استان فراهم شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام با بیان این که آمار ورودی پرونده‌ها بازتاب منفی دارد که اگر در بحث پیشگیری قوی ورود کنیم، می‌توان با آگاهی دادن مانع از تشکیل بسیاری از این پرونده‌ها شویم، خاطر نشان کرد: اگر برای فردی پرونده تشکیل شود تمامی اطرافیان آن شخص درگیر آن مشکل می‌شوند اما اگر تبعات جرم اطلاع‌رسانی شود بدون شک از وقوع جرم در جامعه پیشگیری می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ۳٠ درصد از پرونده های کیفری محاکم قضایی ایلام مربوط به جرائم خشن و شامل  خشونت‌هایی مانند خشونت کلامی، رفتاری و نوشتاری است، گفت: افزایش آگاهی های حقوقی مردم در دستور کار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قرار گرفته که می‌تواند در پیشگیری از جرائم مختلف بویژه جرائم مربوط به خشونت های کلامی و نوشتاری مثمر ثمر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha