«مهران فاطمی» در نشست شورای راهبری اقتصاد مقاومتی استان که در محل سالن کوثر استانداری برگزار شد، با بیان این که فرماندهی مسئله اقتصاد در این شورا، بدون برگزاری جلسات کارگروههای ذیل آن و انجام کار کارشناسی در آنها ممکن نیست، گفت: کارگروه های ذیل این شورا در راستای مسائل و مشکلات این حوزه تعریف شده لذا جلسات کارگروهها باید فعال شده و به صورت مستمر و با بهره گیری از ظرفیتهای نخبگانی و دانشگاهی استان برگزار شود.
وی با بیان این که جلسات شورای راهبردی اقتصاد مقاومتی باید مبتنی بر کارگروههای آن باشد، تاکید کرد: جلسات این شورا محل طرح موضوع و فکر کردن نیست بلکه محل ارائه خروجی جلسات کارگروه ها و تصمیم گیری نهایی در خصوص آن ها است.
استاندار در ادامه ضمن اظهار گلایه از برخی ناهماهنگی های موجود بین دستگاه های استان، گفت: سیاست قطعی استان حمایت از تولید و صنعت است و سازوکارهای لازم برای کاهش زمان انجام فرآیندها و دوندگی بخش خصوصی استان تمهید شود.
وی اولین نقطه تحول را شناخت صحیح و درست وضع موجود، پذیرش آن و در وهله بعدی برنامه ریزی برای حل مشکلات دانست و گفت: مانع زدایی از مسیر تولید و صنعت با پشت میز نشینی محقق نمیشود بلکه باید همگام و هم قدم با فعالان این بخش، پیگیر حل مسائل و مشکلات بود.
استاندار در ادامه بر ارائه الگویی عملیاتی جهت پیگیری مسائل بخش خصوصی استان و کوتاهی فرآیند کسب مجوز و جواز تاسیس تا بهره برداری تاکید کرد.
فاطمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم جذب فارغ التحصیلان دانشگاهی در بخش صنعت، پیشنهاد داد که واحدهای صنعتی در سال ۱۴۰۱، تعداد ۱۴۰۱ دانشجوی زبده از دانشگاه های کشور را شناسایی و بورسیه کنند و در همین حین آموزش های کاربردی را به آن ها ارائه و پس از فارغ التحصیلی از توان آن ها استفاده کنند.
نظرات