آزاد حکمت در گفتوگو با ایسنا با اعلام این مهم که بیشترین سهم سرمایه گذاری در سال 1400 به شهرستان مریوان اختصاص یافته است؛ اظهار کرد: این اعتبار در راستای اجرای 56 پروژه مخابراتی با هدف توسعه و تقویت سطح کیفی و کمی محصولات و سرویسهای مخابراتی قابل ارائه به مشتریان هزینه شده است.
وی ضمن تشریح اقدامات و پروژههای به اجرا در آمده در این شهرستان خاطرنشان کرد: زیرساختهای ارتباطی در سه حوزه سیستمهای مخابراتی، شبکه انتقال و ارتباطات سیار ارتقا یافتهاند.
حکمت با بیان اینکه توسعه و ارتقا زیرساختهای شبکه انتقال به منظور افزایش سطح کیفی خدمات و سرویسهای اینترنت پرسرعت و تلفن همراه مخابرات در اولویت برنامههای تدوین شده برای شهرستان مریوان قرار گرفت عنوان کرد: اجرای 36 پروژه در این حوزه با نصب و راه اندازی سیستمهای مورد نیاز و CWDM ها در نقاط شهری و روستایی موید این مهم است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان بیان کرد: ایجاد مراکز جدید مخابراتی، تعویض سوئیچ های قدیمی و جایگزینی سیستمهای جدید، ظرفیت سازی برای افزایش پورتهای جدید ADSL از اقداماتی است که در راستای ایجاد و ارتقای ظرفیتهای مخابراتی در قالب 14 پروژه در حوزه سیستمهای مخابراتی عملیاتی شدهاند.
حکمت با اشاره به اینکه با هدف پاسخگویی به نیاز مشتریان تلفن همراه و ارائه خدمات مطلوبتر به آنها پروژههای مختلفی در حوزه شبکه ارتباطات سیار اجرا شده است، اضافه کرد: نصب و راه اندازی سایتهای جدید تلفن همراه و ارتقای تکنولوژی سایتهای موبایل به3G و 4G از دیگر عملکردهای مخابرات منطقه در شهرستان مریوان است.
وی همچنین ابراز کرد: به منظور ارائه خدمات و محصولات با کیفیتتر به مردم این شهرستان پروژههای دیگری با سرمایهگذاری قابل توجه تدوین شده است که بخشی از آنها در حال حاضر در دست اقدام است.
حکمت با اشاره به اینکه شهرستان مرزی مریوان به عنوان یک منطقه آزاد تجاری، دریچهای به سوی توسعه و تحولاتِ بزرگ اقتصادی برای استان به شمار میرود تصریح کرد: این مجموعه در راستای توسعه و ارتقای سطح کیفی و کمی زیرساختها و سرویسها؛ به منظور جلب رضایت مشتریان و گردشگران داخلی و خارجی از خدمات مخابراتی با همت دو چندان همکاران همواره گام های بلندی برخواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات