• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400121814686
  • خبرنگار : 50177

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان:

۱۲۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی امسال دچار حریق شدند

۱۲۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی امسال دچار حریق شدند

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: ۱۲۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی استان امسال دچار حریق شدند.

شیرزاد نجفی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تا پایان سال ۹۷، اعتبارات آبخیزداری بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان بود.

وی بیان کرد:  در سال ۹۸ با تاکیدات مقام معظم رهبری از محل صندوق توسعه ملی اعتبارات خوبی به آبخیزداری تخصیص داده شد.  

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: براین اساس در سال ۹۸، ۱۰۴ میلیارد تومان به آبخیزداری استان تخصیص داده شد و در حال حاضر کارگاهی در حوضه آبخیزداری در لرستان راه‌اندازی شده است.  

نجفی بیان کرد: کارهای آبخیزداری خوبی در جنوب و شمال خرم‌آباد انجام شده و این درحالیست که قبلا با  ۵۰ میلیمتر بارندگی خرم‌رود طغیان می‌کرد اما تاثیر کارهای آبخیزداری  در بالادست سبب شد که سیلاب کنترل شود.

با انجام عملیات آبخیزداری شاهد کاهش سیلاب تا ۷۰ درصد هستیم 

وی عنوان کرد: با انجام عملیات آبخیزداری شاهد کاهش سیلاب تا ۷۰ درصد هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه امسال در سفر ریاست جمهوری به لرستان، ۱۹۰ میلیارد تومان به منابع طبیعی لرستان اختصاص یافت، گفت: از این رقم ۱۶۰ میلیارد تومان برای عملیات آبخیزداری، ۲۰ میلیارد تومان برای احیاء و حفاظت از جنگل‌های بلوط و جلوگیری از زوال آن و ۱۰ میلیارد تومان برای ایجاد پاسگاه‌های حفاظتی در نظر گرفته شده است.  

وی افزود: تاکنون ۳۰ میلیارد تومان از این اعتبار فوق به حساب منابع طبیعی لرستان واریز شده که از این رقم ۲۵ میلیون برای آبخیزداری و پنج میلیون تومان هم برای جلوگیری از زوال بلوط است.

نجفی عنوان کرد: با این اوصاف در سال ۱۴۰۱ کارهای خوبی در خصوص جلوگیری از سیلاب در شهر خرم‌آباد انجام خواهد شد.

۱۲۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی امسال دچار حریق شدند

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان در خصوص اطفای حریق در استان بیان کرد: لرستان در پیشگیری از حریق جزو استان‌های برتر بوده است.

وی اضافه کرد: ۱۲۰ هکتار از اراضی ملی و عرصه‌های طبیعی امسال دچار حریق شدند و با استفاده از آتش‌بر، دیده‌بان و برگزاری کلاس‌های آموزشی توانستیم تا حدودی در اطفای حریق موفق عمل کنیم.

پاسگاه اطفای حریق در محل بام خرم‌آباد راه‌اندازی شده است 

نجفی گفت: پاسگاه اطفای حریق در محل بام خرم‌آباد راه‌اندازی شده است. همچنین یک پد پرواز در نظر گرفتیم تا پیگیری کنیم بالگرد را برای اطفای حریق به استان بیاوریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه کمبود پاسگاه‌های حفاظتی یکی از چالش‌های این اداره کل بود، اضافه کرد: امسال مجوز پنج پاسگاه حفاظتی را اخذ کردیم که پاسگاه‌های حفاظتی در میربک دلفان و میان‌کوه پلدختر به بهره‌برداری رسیده است و ظرف چند روز آینده پاسگاه حفاظتی زلقی، شول‌آباد و الیگودرز نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی یادآور شد: همچنین مجوز ۱۱پاسگاه حفاظتی در لرستان اخذ شده است.  

۳۵۶ روستای لرستان در دل جنگل‌های استان وجود دارد

نجفی در ادامه بیان کرد: ۳۵۶ روستای لرستان در دل جنگل‌های لرستان وجود دارد که نیاز به تجهیز به لوازم گاز سوز هستند و مصرف سوخت آنان چوب جنگلی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان عنوان کرد: این موضوع در جلسه حفاظت از اراضی استان مطرح شده و برای انرژی‌های جایگزین برای  اهالی این روستاها نیازمند اعتبارات از ردیف ملی و استانی هستیم.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha