• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400121814267
  • منبع : نمایندگی خوزستان

«در محضر شوپنهاور» منتشر شد

«در محضر شوپنهاور» منتشر شد

ایسنا/خوزستان کتاب «در محضر شوپنهاور» نوشته میشل ولبک با ترجمه فرزانه بیطرفان چاپ و منتشر شده است.

به گزارش ایسنا، در محضر شوپنهاور داستان مواجهه‌ای نظرگیر است میان یک رمان‌نویس و یک فیلسوف و نیز گواهی بر تأثیر ژرف و ماندگار فلسفۀ شوپنهاور بر یکی از بزرگترین نویسندگان زنده فرانسه.

مشخصه آثار میشل ولبک ـ یکی از پرخواننده‌ترین و بحث‌انگیزترین نویسندگان معاصر فرانسه ـ تفکر شوپنهاور است. وقتی ولبک در میانه دهه دوم زندگی خود در کتابخانه‌ای به حکمت‌هایی در باب زندگی شـوپنهاور برخورد، مبهوت آن شد و به دنبال نسخه‌ای از مهم‌ترین اثر فلسفی او، «جهان همچون اراده و تصور»، گشت و آن را به دست آورد. او در شوپنهاور ـ این بدبین رادیکال، رویدادنگارِ رنج انسانی و مردم‌گریز گوشه‌گیر ـ برداشتی نیرومند در باب موقعیت آدمی و آینده محتوم او یافت.

فصل‌های شش‌گانه کتاب «در محضر شوپنهاور» عبارتند از: «جهان تصور من است»، «نگریستن به چیزها با توجه کامل»، «هم بدین‌سان است که اراده زندگی به خود عینیت می‌بخشد»، «تئاتر جهان»، «چگونگی هدایت زندگی: آنچه ما هستیم» و فصل ششم که عنوانی مشابه فصل پنجم دارد.

در پیشگفتار کتاب «در محضر شوپنهاور» از زبان نوواک لوشووالیه با شمه‌ای از آنچه در این کتاب با آن روبه‌رو خواهیم شد مواجه می‌شویم و همچنین با پیشینه آشنایی میشل ولبک با شوپنهاور و تأثیر ژرفی که فلسفه شوپنهاور بر اندیشه و آثار او گذاشته و نیز با نوع نگرش امروزی ولبک به شوپنهاور که ماحصل بازنگری انتقادی به نگرش قدیمی اوست و در آن، شوپنهاور با نگرش پوزیتیویستی آگوست کنت ترکیب شده است.

بعد از این پیشگفتار، متنِ کتاب «در محضر شوپنهاور» آغاز می‌شود که شامل مقدمۀ ولبک و قطعاتی از کتاب‌های «جهان همچون اراده و تصور» و «ملحقات و متعلقات» شوپنهاور و تفسیرهای نویسنده بر این قطعات است.

میشل ولبک با نام اصلی میشل توما (زاده ۲۵ فوریه ۱۹۵۸)، نویسنده معاصر فرانسوی است. او در سال ۲۰۱۰ برنده جایزه ادبی معتبر گنکور شد. بسیاری او را مهم‌ترین نویسنده نسل جدید فرانسه می‌دانند. این نویسنده فرانسوی به خاطر طنز نیشدار و رندانه خود به شهرت رسیده ‌است. آثار او سرشار از دلزدگی و بیزاری از جنبه‌های روزمره زندگی اجتماعی است. او در سراسر جهان مخالفان و ستایشگران بسیاری دارد.

با ترجمه فرزانه بیطرفان همچنین به تازگی کتاب «جان‌های رواقی» (چگونه فیسوفانه زندگی کنیم) نوشته رایان هالیدی و استیفن هنزلمن به بازار کتاب آمده است.

«در محضر شوپنهاور» در ٨٨ صفحه و با قیمت ٣۵٠٠٠ تومان در بازار کتاب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha