• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400121814219
  • خبرنگار : 71584

کمیته امداد نیازمندان واقعی را چطور شناسایی می‌کند؟

کمیته امداد نیازمندان واقعی را چطور شناسایی می‌کند؟

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران درخصوص نحوه شناسایی نیازمندان واقعی و تحت پوشش خدمات کمیته امداد به ارائه توضیحاتی پرداخت.    

جهانبخش مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر گفت: در حال حاضر پرونده همه مددجویان تحت پوشش در سامانه سها ثبت و برای ۷۵ هزار خانواده تحت پوشش کارسازی شده است.

وی در مورد توانمندسازی مددجویان کمیته امام خمینی استان تهران گفت: افرادی که برای تحت پوشش قرار گرفتن مراجعه می‌کنند، باید در این سامانه درخواست خود را ثبت کنند و براین اساس صحت‌سنجی برای آنها انجام می‌شود.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران تصریح کرد: افراد نیازمند به حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) علاوه بر مراجعه حضوری، با راه‌اندازی سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد (سها) در سال جاری می‌توانند درخواست خود را برای بهره‌مندی از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت آنلاین با مراجعه به سامانه سها به آدرس soha.emdad.ir ثبت کنند.

فرآیند بررسی و صحت‌سنجی درخواست‌ها در سامانه سها

وی افزود: فرآیند بررسی و صحت‌سنجی درخواست‌ها براساس شماره همراه، کدپستی و شماره حساب‌های افراد انجام می‌گیرد. متقاضی دهک اول تا سوم تحت حمایت کمیته امداد قرار می‌گیرند و از کلیه خدمات این نهاد بهرمند می‌شوند. دهک‌های چهارم تا پنجم می‌توانند یک خدمت حمایتی یا خدمات مربوط به اشتغال دریافت کنند و دهک ششم به بعد مشمول خدمات کمیته امداد نیستند.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان تهران در ادامه در پاسخ به این سوال که افرادی که از طریق اینترنت توانایی ثبت درخواست خود را ندارند چطور میتوانند درخواست خود را ثبت کنند؟ به ایسنا، گفت: این افراد با مراجعه حضوری به مددکار یا شماره‌گیری کد ۱۶ یا ۰۲۱۷۳۵۵ درخواست خود را ثبت کنند. ضمن اینکه پیشخوان‌های دولت هم آمادگی دارند و ما با آنها تفاهم‌نامه داریم و افراد می‌توانند درخواست خود را از این طریق هم ثبت کنند.

رویکرد کمیته امداد؛ ایجاد اشتغال مطلوب و پایدارسازی مشاغل

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران با بیان اینکه از رویکردهای مهم بودجه‌ریزی سال ۱۴۰۰ توانمند سازی فکری، فرهنگی، حقوقی و اقتصادی مددجویان با تاکید بر ایجاد اشتغال مطلوب و پایدارسازی مشاغل، افزایش درآمد بود بیان کرد: با توجه به راه اندازی سامانه هوشمند کمیته امداد استعداد سنجی و ظرفیت سازی در افراد مستعد اشتغال و خودکفایی احصاء می‌شود و توانمندسازی آنها انجام می‌گیرد.

مرادی ادامه داد: فراهم آوردن امکان استفاده افراد توانمند و نیازمند از مشاوره‌های شغلی، کاریابی در موسسات و بنگاه‌های تولیدی و خدماتی برای این افراد، ارائه آموزش‌های کاربردی و مهارتی و مهارت آموزی‌های تکمیلی از طریق مراکز فنی و حرفه‌ای از دیگر خدمات کمیته امداد برای توانمندسازی و اشتغال خانواده‌های تحت پوشش است.


توانمندسازی خانواده‌ها در کمیته امداد فقط اقتصادی نیست

وی خاطر نشان کرد: توانمندسازی خانواده‌ها در کمیته امداد فقط در مباحث اقتصادی نیست و توانمندسازی انواع مختلفی از جمله فرهنگی، اجتماعی و حقوقی و... دارد و یک پروسه زمان‌بر است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهران ادامه داد: علاوه بر ایجاد اشتغال، کارآفرینی توسعه مشاغل خانگی و خرد و زود بازده از سیاست‌های امداد است و کمیته امداد با ایجاد فرصت آموزش و ارائه تسهیلات این امکان را برای تمام خانواده‌ها که توان کار دارند بوجود آورده است.

وی یادآور شد: جامعه هدف کمیته امداد، سالمندانی که قادر به کار نیستند، خانواده‌هایی که به علت فوت سرپرست تحت پوشش قرار گرفته‌اند، خانواده‌هایی که مطلقه شده‌اند، افرادی که به دلیل سرباز بودن سرپرست، تحت حمایت قرار می‌گیرند، خانواده‌های زندانیان، افرادی که به صورت مقطعی قادر به کار نیستند، خانواده‌هایی که سرپرست مفقود دارند، خانواده‌هایی که متارکه کرده‌اند و خانواده‌هایی که سرپرست فاقد صلاحیت است هستند و این خانوارها می‌توانند از خدمات و از تسهیلات کمیته امداد استفاده کنند.


پرداخت مستمری ۳۵۰ هزار تا یک میلیون تومانی

مرادی افزود: میزان مستمری کمیته امداد برای یک خانواده یک نفره ۳۵۰ هزار و یک خانواده ۲ نفره را ۵۰۰ هزار تومان، برای خانواده ۳ نفره ۷۰۰ هزار تومان، خانوار ۴ نفره ۹۰۰ هزار تومان و خانواده‌های ۵ نفر به بالا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

وی همچنین کمک به تامین تجهیزات بیماران خاص و صعب العلاج، کمک به سوء تغذیه مادران باردار و شیرده کمک به سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال، ارتقاء شاخص‌های بهداشتی نیازمندان، پرداخت فرانشیز درمان، تامین لوازم ضروری مددجویان، کمک به ازدواج نیازمندان، پرداخت ۱۰ میلیون تومان کمک هزینه ازدواج به فرزندان ذکور، پرداخت تا سقف ۲۵ میلیون تومان برای کمک خرید جهیزیه به دختران در شرف ازدواج و ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار، کمک به اسکان مددجویان و پرداخت انواع وام‌ها از قبیل وام ودیعه مسکن تا سقف ۵۰ میلیون تومان، وام‌های کارگشایی و صندوق امداد و ولایت... را از جمله خدمات کمیته امداد به خانواده‌های تحت پوشش برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha