امرالله حسنی شامگاه روز گذشته (۱۷ اسفندماه) در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی داستاننویسی رضوی به زبان ترکی با بیان اینکه از ۹ استان برای جشنواره آثار ارسال شده بود ولی به دلیل شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفتیم فقط هنرمندان برگزیده استان حضور داشته و هنرمندان دیگر بهصورت مجازی در اختتامیه حضور داشته باشند، اظهار کرد: اولین جشنواره رضوی از سال ۸۶ برگزار شد و اولین عنوان جشنواره توسط استان زنجان با عنوان مناظرات و بیانات رضوی آغاز شد و بعد از گذشت دورههای مختلف، امروز با عنوان داستاننویسی رضوی به زبان آذری چهارمین دوره نیز به کار خود پایان میدهد.
وی با بیان اینکه ۲۲۳ اثر از طریق ۲۰۳ نفر از نویسندگان به دبیرخانه وصول شد، افزود: کتابهای مربوط به سه دوره قبلی جشنواره چاپ شده است و کتاب مربوط به چهارمین دوره جشنواره داستاننویسی رضوی به زبان ترکی نیز در پایان اختتامیه رونمایی شده و در سطح گستره چاپ خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم از داستانهایی که نوشته میشود برای تولید در عرصههای سینما، تئاتر و نمایش استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا، در بخش داستان کوتاه (بالای ۱۸ سال) چهارمین جشنواره داستاننویسی رضوی به زبان ترکی صیاد نعیمیهوشمند از آذربایجان شرقی به عنوان نفر اول، ظریفه رحیمی از اردبیل به عنوان نفر دوم و مهدی ریاحی از زنجان و محمدرضا پستک از آذربایجان شرقی به طور مشترک به عنوان نفر سوم معرفی شدند.
داود نعمتی از آذربایجان غربی (تکاب) نیره محرمی رنجبر از اردبیل و مریم حسینلو از زنجان نیز به ترتیب نفرات اول، دوم و سوم بخش داستانک (بالای ۱۸ سال) معرفی شدند.
در بخش داستان کوتاه (زیر ۱۸ سال) آیدین خداکرمی از زنجان در جایگاه دوم و مهدی ممیزادهنیری از اردبیل و مائده کتابی از زنجان به طور مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند.
در بخش داستانک (زیر ۱۸ سال) زهرا پوررضا از اردبیل موفق به کسب مقام اول شد و نازیلا حبیبی و پرنیان غفاری دو هنرمند زنجانی به ترتیب موفق به کسب مقامهای دوم و سوم شدند.
علی محمدبیانی از زنجان، فریبا قانعدشتکیترک از آذربایجان شرقی، محسن قاسمی از زنجان و سعید قاسمی از زنجان نیز نفرات برگزیده بخش ترجمه جشنواره هستند.
مقامهای اول، دوم و سوم بخش ویژه جشنواره نیز به ترتیب متعلق به سه هنرمند زنجانی با نام یاشار خداکرمی، بهزاد مرادی و سجاد نعمتی شد.
انتهای پیام
نظرات