• سه‌شنبه / ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400121713478

معاون سازمان پدافند غیرعامل:

پدافند غیرعامل معطوف به اقدامات پیشگیرانه است

پدافند غیرعامل معطوف به اقدامات پیشگیرانه است

ایسنا/فارس معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل تاکید کرد که طراحی واجرای اقدامات پیشگیرانه در بخش‌های مختلف و کاهش آسیب‌ها، بحث اصلی و محوری در پدافند غیرعامل است.

رسول رحیمی سه‌شنبه ۱۷ اسفند در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان فارس، با اشاره به اینکه تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل در استان‌ها مد نظر است، گفت: هر استان باید به این طرح‌ها بیشتر توجه کرده و متناسب با ظرفیت و توانمندی‌ها آن را تهیه و تدوین و اجرایی کند.

او با بیان اینکه پدافند غیرعامل همیشه رده دوم یا سوم بوده است، گفت: یکی از مشکلات در بحث پدافند غیرعامل، آنست که خیلی در بحث پیشگیری کار نمی‌شود در حالی که موضوع اصلی پدافند غیرعامل بحث پیشگیری و کاهش آسیب‌ها است. 

معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه مسئله مهم و اصلی امروز ایران کرونا است، عنوان کرد: از مجموعه استان فارس می‌خواهم که کاری کنند که بار از دوش بخش درمان و هزینه‌بر، برداشته شود، باید با این ویروس کنار بیاییم چراکه هر کشوری بتواند بیماری را مدیریت کند از کشورهای قدرتمند می‌شود.  

رحیمی خطاب به مسئولان استان فارس در خصوص مدیریت بیماری کرونا، گفت: عادی‌انگاری نکنید اما از ظرفیت استان استفاده و توصیه‌های بهداشتی را مدام بیان کنید تا هزینه‌های سنگین و بار را از دوش کادر درمان برداریم، این وضعیت با معیشت مردم گره خورده است باید مدیریت پیشگیری کرونا انجام شود. 

او با بیان اینکه استان قطب پزشکی است و دیگر استان‌ها را پشتیبانی می‌کند، خاطرنشان کرد: استان فارس از این جهت مشکلی ندارد و مانند دیگر استان‌ها نیست که کمبودی در حوزه پزشکی داشته باشد اما باید پیشگیری در اولویت باشد. 

رحیمی با اشاره به طرح جامع پدافند غیرعامل فارس، گفت: انتظار این بود طرح جامع برش دستگاهی بخورد و برنامه‌های سال براساس طرح پیش‌بینی شود و هر دستگاه کمک دهد و بودجه را پیگیری کند تا باری از دوش استان برداشته شود. 

او با بیان اینکه مکلف شده بود که دستگاه‌ها ۲ درصد از بودجه خود را به پدافندغیرعامل اختصاص دهد اما در این تکلیف نیز اولویت با پدافند غیرعامل نبود، افزود: فرصت‌های زیادی در استان فارس داریم که دستورالعمل‌هایی برای جلوگیری از تبدیل به تهدید شدن این فرصت‌ها به استاندار فارس داده شد همچنین قرارگاه‌های پدافند غیرعامل باید تشکیل شود. 

معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه انتظار است که سند استان فارس به روزتر شود، گفت: هزار و ۱۱۹ دارایی فارس در حوزه پدافند است و برش دستگاهی طرح جامع پدافند غیرعامل باید اجرایی شود و هر دستگاه باید در این زمینه ورود کنند و طرح ویژه خود را داشته باشند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha