علیرضا کریمی روز یکشنبه ۱۵ اسفند در آیین درختکاری در دره گردو اراک اظهار کرد: امروز ۱۵ اسفند روز درختکاری و نشاط و شادابی و پویایی است، وظیفه سنگین حفظ طبیعت با یادآوری این ایام بر دوش ما خواهد بود و بیش از پیش باید به این مسئولیت مهم پایبند باشیم.
وی افزود: در اراک، حدود هزار و ۵۰۰ هکتار فضای سبز در قالب ۱۲۷ پارک مساحت این فضا را در بر می گیرد و سرانه فضای سبز در سال ۱۴۰۰ برای هر نفر در اراک، ۲۶.۸۳ سانتی متربوده است.
شهردار اراک با اشاره به اقداماتی که در جهت توسعه فضای سبز از سوی شهرداری در دست اقدام است، تصریح کرد: احداث کمربند سبز و نوارجنگلی، کاشت گیاهان مقاوم و سازگار با محیط زیست از جمله زالزالک، زبان گنجشک و ...، اقدامات در راستای بهینه سازی مصرف آب در بیشتر نقاط شهر و گسترش روشنایی در پارکها و فضای سبز در بسیاری از مناطق عملیاتی شده و در برخی از پارک ها نیز در دست اقدام است.
کریمی ادامه داد: با توجه به اینکه استفاده از دوچرخه و دوچرخه سواری نقش موثری در کاهش آلودگی هوا دارد لذا توسعه مسیر دوچرخه سواری در اراک نیز در دستور کار شهرداری قرار گرفته و تا کنون ۳۸ کیلومتر مسیر ایمن دوچرخه سواری در این شهر ایجاد شده است.
وی در خصوص اعتبارات فضای سبز بیان کرد: اعتبارات مصوب توسعه فضای سبز این شهر در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال جاری ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت، بطوریکه این اعتبار در سال جاری ۱۳۵ میلیارد تومان بوده که در سال ۱۴۰۱ به ۲۶۸ میلیارد تومان رسیده است.
کریمی افزود: ۶۰ المان نوروزی نیز طراحی شده که در روزهای آینده در نقاط مختلف نصب خواهد شد.
ریههای تنفسی شهر باید تقویت شود
سید وحید میرنظامی، رئیس شورای شهر اراک نیز افزود: رویکرد شورای ششم، فرهنگی اجتماعی است و به آن نیز عمل شده و از این جهت اعتباری که برای فضای سبز اراک در سال ۱۴۰۱ گذاشته شد رقم مناسبی است.
وی ادامه داد: متوسط سرانه فضای سبز اراک از کشور بالاتر است اما به دلیل آلودگی هوای این شهر، توسعه هرچه بیشتر این فضا ضروری است و میطلبد ریههای تنفسی شهر تقویت شود.
میرنظامی عنوان کرد: سرانه فضای سبز اراک عادلانه در همه محلهها ایجاد نشده و نیاز است عدالت در این خصوص مورد توجه ویژه قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات