• پنجشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400121209498
  • خبرنگار : 50204

شهردار:

پل سنجان در حال تبدیل شدن به موزه غربی اراک است

پل سنجان در حال تبدیل شدن به موزه غربی اراک است

ایسنا/مرکزی شهردار اراک گفت: بیشتر مردم شهرداری اراک را متهم به عدم تکمیل پل سنجان می کنند و متاسفانه اکنون این پل در حال تبدیل شدن به موزه غربی اراک است و وضعیت خوبی ندارد که می طلبد دستور ویژه در خصوص تکمیل این پروژه صادر شود.

علیرضا کریمی روز پنجشنبه ۱۲ اسفند در شورای مسکن استان مرکزی اظهار کرد: بحث طرح جامع اراک با کاستی های زیادی همراه است و جزو نیازهای اصلی مردم محسوب می شود و الزاماتی لازم است که این طرح در اسرع وقت تکمیل شود، ضمن آنکه طرح تفضیلی شهر نیز آماده نشده که در بخش تولید مسکن باید از ظرفیت طرح جامع شهری اراک بهره گیری کرد.

وی در خصوص کنار گذر شهر اراک نیز بیان کرد: این کنارگذر هنوز تکمیل نشده و در منطقه حادثه خیز قرار دارد که مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده و امید است با تکمیل و راه اندازی این کنارگذر از ورود خودروها به داخل شهر جلوگیری کرد که ترافیک بیشتری در مرکز شهر ایجاد نشود.

وی بیان کرد: مناطق تفریحی و توریستی شهر اراک بسیار کم است که انتظار می رود با تکمیل واگذاری اراضی دره گردشگری گردو و کوه مستوفی این ظرفیت برای مردم اراک ایجاد شود و سال آتی تکمیل گردد.

شهردار اراک اضافه کرد: با توجه به اینکه طرح ۵۸ متری ملغی شده است، انتظار می رود طرح جایگزین آن که طرح ۲۴ متری است زودتر تعیین تکلیف شود و مردم از این بلاتکلیفی خارج شوند.

کریمی خاطرنشان کرد: تخصیص زمین به پروژه های شهری از جمله خواسته های مدیریت شهری است چراکه اجرای هر طرح شهری نیازمند زمین است که در این خصوص با مشکل مواجه هستیم و انتظار می رود در خصوص استقرار مشاغل مزاحم و آلاینده تعامل و همکاری لازم صورت گیرد.

وی افزود: اجرای پروژه های بازآفرینی شهری در سکونتگاه های غیررسمی نیازمند توجه ویژه است که امیدواریم با اجرای این طرح ها شاهد توسعه مناطق کم برخوردار باشیم. بسیاری از شهروندان در حاشیه راه آهن ساکن هستند که می طلبد این منازل بازسای و حریم این منازل حفظ شود،  با شرایط اقتصادی موجود، اداره کل راه آهن نیز نمی توان برنامه ای در خصوص تملک و آزادسازی منازل داشته باشد که انتظار می رود مطالعات جابجایی حریم راه آهن در دستور کار ویژه قرار گیرد که مشکل بخش عمده ای از مردم در ای راستا رفع شود.

فرماندار اراک در این نشست گفت: تامین زمین برای ۲ هزار واحد برای مسکن محرومان باید در دستور کار قرار گیرد و در حوزه راه‌های مواصلاتی در خواست ارتقای راه‌های روستایی به راه های اصلی را داریم.

امیر هادی ادامه داد: ۲۶۴ واحد مسکن ایثارگران در اراک وجود دارد که با توجه به تورم های موجود با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد با مشکل مواجه شده ‌است،  ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات به این واحدها اختصاص یافته بود که جهت تکمیل این واحدها این تسهیلات باید به سه میلیارد ریال افزایش پیدا کند.

سیدمحمد جمالیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست با اشاره به اینکه استان مرکزی از نظر زیرساخت درمانی با مشکلاتی مواجه است، افزود:  چهار واحد مسکونی در بیمارستان امیر کبیر اراک وجود دارد که در حوزه توانبخشی از آنها استفاده شده و امیدواریم با موافقت برای تغییر کاربری این واحدها زمینه افزایش خدمت رسانی به مردم فراهم شود.

وی ادامه داد: ۷۱ هکتار زمین در سال ۶۳ به دانشگاه علوم پزشکی داده شد که تاکنون سند تک برگی این زمین به نام این دانشگاه منتقل نشده ‌است، در این زمین سازمان انرژی اتمی یک بیمارستان برای دانشگاه ساخته که نیاز است سند این زمین در اسرع وقت اخذ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha