• چهارشنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1400121108349
  • خبرنگار : 50491

در آستانه سفر رئیس جمهور به گلستان مطرح شد

مطالبه امام جمعه کردکوی از وزرا

مطالبه امام جمعه کردکوی از وزرا

ایسنا/گلستان امام جمعه کردکوی با بیان اینکه درصد بالایی از ظرفیت های شهرستان کردکوی مغفول مانده است، گفت: امیدوارم با حمایت دولت شاهد شکوفایی ظرفیت ها و کاهش مشکلات در حوزه های مختلف باشیم.

حجت‌الاسلام محمد شیخی در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: سفر رئیس محترم جمهور به استان‌ها می تواند یکی از بهترین و تاثیرگذارترین برنامه های دولت باشد که رئیس یک دولت و شخصیت نخست اجرایی کشور با حضور در استان ها، مشکلات و نیازهای مردم را بررسی و رصد می کند.

وی با بیان اینکه استان گلستان به توجه بیشتر مسئولان اجرایی کشور نیاز دارد، افزود: استان گلستان در حوزه کشاورزی، دامپروری، گردشگری و غیره ظرفیت های بی نظیری دارد اما متاسفانه طی این سال ها آنطور که باید به این ظرفیت ها  توجه مطلوب نشد.

امام جمعه کردکوی افزود: گرچه کردکوی در زمینه های گردشگری، دامپروری و کشاورزی به پیشرفت هایی دست پیدا کرد اما هنوز درصد بالایی از ظرفیت های این شهرستان مغفول مانده است و جای دارد وزرا و مسئولان ملی به این مسائل توجه و زمینه استفاده از این ظرفیت ها را ریل گذاری و تسهیل کنند تا از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل شوند.

شیخی متذکر شد: در وهله نخست یکی از مهم ترین علل بالفعل کردن ظرفیت ها گماردن مدیران شایسته در راس ادارات کل است، در واقع باید افراد پاکدست، کاربلد و جهادی پشت میز مسئولیت بنشینند که هیج گاه از کار و خدمت خسته نمی شوند، این فاکتورها باید در مدیران باشد تا با حمایت مسئولان در مرکز بتوانند از ظرفیت های موجود در شهرستان به نفع استان و مردم استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در شهرستان کردکوی جاذبه های گردشگری وجود دارد که در کشور منحصر به فرد است، یادآور شد: همچنین ظرفیت های زیادی در حوزه کشاورزی وجود دارد که می طلبد وزرا مسائل را از نزدیک مشاهده و رصد کرده و مسئولان استان و شهرستان نیز ظرفیت ها را برای مسئولان ملی احصاء کنند تا تصمیم گیری های مناسب انجام شود و شاهد شکوفایی ظرفیت ها در استان و کاهش مشکلات در حوزه های مختلف اشتغال، کشاورزی و دامداری و غیره باشیم.

امام جمعه کردکوی اشتغال جوانان را مطالبه دیگر مردم کردکوی از رئیس جمهور برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر بستر حداقلی برای مردم به ویژه جوانان فراهم شود توانایی لازم برای تقویت تولید و راه‌اندازی کسب و کار در آنها وجود دارد، امیدوارم رئیس جمهور و وزرا با تلاش و همت جهادی و با نگاه مردمی به مسائل زمینه ها را فراهم کنند.

شیخی تصریح کرد: گرچه گوشه و کنار ضعف هایی وجود دارد اما خدمات دولت سیزدهم بر کسی پوشیده نیست و رئیس محترم جمهور و وزرا دغدغه خدمت به مردم و رفع مشکلات و برخورد با فسادهای اداری و امثال آن دارند لذا با این اقدامات انقلابی موجب امیدواری مردم شدند که انتظار می رود با افزایش خدمات دهی زمینه امید بیشتر در دل های گلستانی ها به ویژه مردم کردکوی را ایجاد کند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha