داود شایقی در آستانه شکل گیری این صندوق براساس مصوبه مجلس در لایحه بودجه 1401 در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: صندوق پیشرفت و عدالت یکی از اقدامات مهمی است که دولت سیزدهم در لایحه بودجه 1401 پیش بینی کرده که عمدتا اثرات صندوق کمک به تعالی و پیشرفت پایدار و متوازن استان هاست.
وی خاطرنشان کرد: مبالغی که در اختیار این صندوق قرار می گیرد بیش از 2 هزار میلیارد تومان در استان هاست که به این مبلغ منابع استانی از محل فروش اموال مازاد دستگاه های اجرایی، مازاد درآمد مالیات و سایر درآمدهای در اختیار استان ها اضافه خواهد شد تا در این صندوق منابع خوبی برای توسعه و پیشرفت استان ها به وجود آید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: مسئولان استان در بحث فروش اموال مازاد و کسب درآمد بیش از گذشته ترغیب شده و به تلاش موثری دست خواهند زد تا کسب منابع بیشتر را انجام داده و اثرات جمع آوری منابع را در پیشرفت و کارآیی پروژه های استان به عینه مشاهده کنیم.
شایقی ادامه داد: نقش صندوق در توسعه زیرساخت ها به ویژه در شهرک های صنعتی، نواحی کشاورزی، توسعه راه ها، تامین منابع آب و ... به عینه موثر و راهگشا خواهد بود.
وی گفت: این صندوق در حوزه اشتغال و کاهش بیکاری، افزایش تولید و صادرات غیرنفتی در استان های مختلف موثر خواهد بود تا استان های کمتر توسعه یافته ای نظیر اردبیل بتوانند به تولید ثروت بیشتر امیدوار باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل تصریح کرد: براساس قانون مصوب مدیریت این صندوق در استان به ریاست استاندار اردبیل و دبیری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواهد بود که امیدواریم در اوایل سال آینده براساس مصوبه مجلس تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت را در استان اردبیل نیز شاهد باشیم تا از اثرات آن استفاده کنیم.
شایقی افزود: از محل صندوق پیشرفت و عدالت منابع مورد نیاز طرح های تولیدی و صنعتی تامین شده و حتی کمکی موثر به تکمیل پروژه های نیمه تمام اولویت دار در استان اردبیل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات