• دوشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۹:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400120907498

مدیر حوزه‌های علمیه فارس:

نخستین همایش خانواده متعالی در فارس برگزار می‌شود

نخستین همایش خانواده متعالی در فارس برگزار می‌شود

ایسنا/فارس مدیر حوزه‌های علمیه فارس اعلام کرد: نخستین همایش خانواده متعالی با هدف معرفی طرح خانواده متعالی و تبیین ضرورت‌ها و اهداف این طرح با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان فرهنگی و فعالان حوزه خانواده در این استان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد استوار میمندی بعد ازظهر دوشنبه ۹ اسفند در نشست خبری اعلام برنامه‌های نخستین همایش خانواده متعالی در فارس، بیان کرد: امیدواریم طرح خانواده متعالی، تبیین و تبدیل به یک مطالبه عمومی شود.

او با تاکید بر اینکه حرکت در عرصه تقویت ارکان خانواده در جامعه ایرانی از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: ما معتقدیم هر چه ارزش‌های دینی و توحیدی بیشتر بر خانواده ها حاکم شود ما خانواده‌های مترقی‌تر، با آرامش بیشتر و مفیدتر برای جامعه جهانی خواهیم داشت.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس ادامه داد: امروز خانواده به عنوان یکی از مهمترین نهادهای مهم تشکیل دهنده جامعه مورد توجه جریان‌ها و اندیشه های مختلف قرار گرفته است.

استوار میمندی افزود: از آنجا که کانون خانواده هر چه مستحکم تر شود جریان‌های بیرونی کمتر می‌توانند اثرگذاری در جامعه داشته باشند، لذا جریان‌هایی که به دنبال تأثیرگذاری اجتماعی هستند، خانواده را به عنوان یکی از اهداف خود مورد توجه قرار داده‌اند.

او اضافه کرد: دشمنان ملت ایران هم برای کانون خانواده و تأثیرگذاری بر این نهاد مهم برنامه‌ریزی کردند تا سبک زندگی را به سمتی سوق بدهند که کیان خانواده دچار تزلزل شود.

مسئول کارگروه پژوهشی و علمی دانشگاه طرح خانواده متعالی عنوان کرد: طرح‌ خانواده متعالی که در اسناد بالادستی شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور قرار گرفته است و سال گذشته به تصویب شورای فرهنگی عمومی استان رسید، در حال حاضر در مرحله اجرا قرار دارد.

استوار میمندی خاطرنشان کرد: برگزاری سلسله همایش‌ها از جمله اقداماتی است که برای تحقق اهداف مان در این زمینه انجام شده است. اولین همایش روز پنجشنبه در تالار وحدت دانشگاه شیراز از ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور کارشناسانی از حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.

او ادامه داد: حدود ۲۲ جلسه در طول ۹ ماه گذشته برگزار شده است. تشکیل گروه‌های علمی حوزوی و دانشگاهی به منظور تأمین محتوای موردنیاز اجرای طرح خانواده متعالی یکی از اقدامات مهم ما در این زمینه بوده است.

استوار میمندی، تعیین نظام مسائل اولویت دار خانواده ایرانی را از دیگر اقدامات انجام شده در این عرصه دانست و گفت: حدود ۱۰ مسئله را به عنوان مسائل اولویت دار خانواده استخراج کردیم که باید مورد توجه قرار بگیرد و آسیب‌سنجی شود و حتی برنامه‌ریزی منسجم و مدونی برای پیشبرد اهداف فطری و انسانی ما در مسیر انقلاب شکوهمند اسلامی  انجام شود. البته مسائل مربوط به حوزه خانواده بیش از موارد استخراج شده است.

او به بیان مسائل اولویت دار خانواده پرداخت و گفت: یکی از این مسائل؛ مسئله طلاق است. متأسفانه بالا رفتن آمار طلاق در جامعه جهانی و از جمله جامعه ایرانی نگران‌کننده است. همچنین مسئله بالا رفتن سن ازدواج و تعیین میانگین سن ازدواج که کارشناسان آن را یک آسیب جدی می‌دانند از دیگر مسایل مورد توجه در این طرح است. 

استوار میمندی یادآور شد: اخلاق جنسی که امروز در بسیاری از خانواده‌ها چالش ایجاد کرده است از دیگر مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس تصریح کرد: طرح خانواده متعالی آمده تا با کمک مردم و نخبگان مطالبه همه جانبه‌ای را از مسئولین، دانشگاهیان و خود مردم شکل بدهد و حتی نظارت مردم بر مردم را در جامعه رواج دهد.

زهرا یقطین، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس نیز در این نشست، گفت: همه افراد در سربلندی فردی، خانوادگی و اجتماعی نقش ایفا می‌کنند.

او با اشاره به این که نزدیک به ۱۰۰ برنامه در این طرح پیش‌بینی شد است، افزود: طرح خانواده متعالی از سال گذشته به شورای فرهنگ عمومی استان آمد که با نگاهی به سیاست‌های بالادستی، از سوی استادان و مشاورین حوزه خانواده بررسی و به تدوین پایانی رسید.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با اشاره به اینکه فعالیت ساختار عملیاتی این طرح به عهده استانداری فارس است، تاکید کرد: باید از موازی کاری و تکراری گویی در حوزه خانواده جلوگیری شود.

یقطین ساختار برنامه‌ریزی این طرح را در ۶ کارگروه دانست و ادامه داد: کارگروه علمی و پژوهشی را حوزه علمیه، کارگروه تبلیغی و ترویجی را اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کارگروه آموزشی را دفتر امور زنان و خانواده استانداری با ۴۹ دوره آموزشی برای همه مردم، کارگروه حمایتی را مدیرکل امور اجتماعی استانداری که ۵۰ طرح اجتماعی خواهد داشت، کارگروه مشارکت مردمی را شهرداری شیراز و کارگروه نظارت هم معاونت فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در فارس را انجام خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha