داود معروفی با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ رساله دکترا در حال حمایت هستند و ۶۵ مورد نیز خاتمه یافته اند .
معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان افزود: این حمایتها منجر به ثبت ۱۸ مورد اختراع و تأییدیه علمی ، ۲۴ مورد ساخت دستگاه آزمایشگاهی، چهار مورد پیادهسازی نتیجه طرح در جامعه، دو مورد انعقاد قرارداد پژوهشی با سازمانهای خارج از پارک و پذیرش دو واحد فناور برای توسعه ایده نوآورانه در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان بوده است .
معروفی خاطرنشان کرد: فراهم ساختن شرایط بهرهگیری از توان بالقوه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای توسعه علمی فناوری کشور و ایجاد زمینه کارآفرینی و اشتغال برای فارغالتحصیلان دانشگاهی از جمله اهداف حمایت از پایانامههای تحصیلات تکمیلی با ماهیت فناوری است .
معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از سال ۱۳۸۹ حمایت از پایاننامهها و رسالههای کاربردیِ دارای ماهیت فناوری دانشجویان دانشگاه سمنان را آغاز کرده است تصریح کرد: حامیان مالی این طرح، معاونت پژوهشی و فناوری، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان هستند.
وی اضافه کرد: بیش از ۱۰ سال است که پارک علم و فناوری دانشگاه موضوع حمایت از رسالههای دکترا را تحت عنوان «هستههای تحقیقاتی دانشگاهی» در دستور کار خود دارد و با بودجه محدود خود، توانسته بیش از هشتاد رساله کاربردیِ دارای ماهیت فناوری را مورد حمایت قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات