• یکشنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۷:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400120805763

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد:

تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان به بیمارستان اعصاب و روان در شهر صدرا

تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان به بیمارستان اعصاب و روان در شهر صدرا

ایسنا/فارس معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه بیمارستان اعصاب و روان صدرا، تخصیص یافته است.

مهرداد شریفی با اشاره به سفر اخیر رییس جمهور و هیئت دولت به فارس گفت: در این سفر چالش های حوزه سلامت استان بر اساس ظرفیت های موجود دسته بندی شده و به اطلاع رئیس جمهور رسید.

به نقل از علوم پزشکی شیراز، شریفی افزود: تخصیص اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه بیمارستان در حال ساخت ۲۸۹ تخت خوابی اعصاب و روان یکی از مصوبات این سفر بود که با مساعدت مسئولان وزارت بهداشت و پیگیری استاندار و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصویب شد.

او با بیان اینکه مراحل طراحی و ساخت بیمارستان ۲۸۹ تخت خوابی اعصاب و روان در ابتدا به سازمان راه و شهرسازی واگذار شده بود، اظهار کرد: با توجه به توقف روند اجرایی ساخت این بیمارستان در سال های گذشته، این پروژه به شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واگذار شد.

کارشناس مسئول نظارت و پیگیری پروژه های درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این باره گفت: با توجه به تغییرات ساختاری در نقشه احداث این بیمارستان، انتظارات تخصصی مسوولان روانپزشکی دانشگاه از نظر ساختاری و فضاهای فیزیکی موردنیاز ارایه خدمات درمانی، ارزیابی و در این زمینه تبادل نظر شد.

مهندس مسعود مفتاحی افزود: در حال حاضر این بیمارستان با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در اولویت تکمیل و بهره برداری پروژه های عمرانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز قرار دارد.

او ادامه داد: این بیمارستان در ورودی شهر صدرا و مجاورت مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالمومنین(ع) در حال ساخت است.

آروین هدایتی، مدیرگروه آموزشی روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر گسترش روزافزون بیماری های اعصاب و روان در جوامع دنیا در اثر تحولات اقتصادی و اجتماعی، گفت: با تکمیل و بهره برداری از این بیمارستان، علاوه بر رفع چالش های تخت های فرسوده فعلی بیمارستان های روانپزشکی، کمیت و کیفیت خدمات درمانی روانپزشکی نیز افزایش می یابد.

لیلا رازقیان رییس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری نیز با اشاره به مساحت مطلوب این بیمارستان در حال ساخت افزود: با توجه به وسعت فضاهای فیزیکی، امکان ارایه  خدماتی نظیر گروه درمانی، کاردرمانی، فعالیت مراکز روزانه و درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی روانپزشکی نیز وجود دارد.

ابراهیم مقیمی رئیس مرکز آموزشی درمانی ابن سینا نیز یادآور شد: نکات ایمنی در بیماران اعصاب و روان نسبت به سایر بیماران متفاوت است و از این رو در این بازدید پیشنهادهای لازم با هم اندیشی مسوولان روانپزشکی دانشگاه به پیمانکار ارایه شد تا استاندارد های لازم در این خصوص رعایت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha