حسین علی شرکائی در جلسه حفاظت از منابع آب این شهرستان اظهار کرد: با ابطال این تعداد پرونده چاه مجاز کشاورزی در دشت اسدآباد این امر کمک بسیاری به منابع آب زیر زمینی شهرستان خواهد داشت.
وی با بیان اینکه دشت اسدآباد هیچگونه آبی از دشت های حوزه آبخیز مجاور دریافت نمیکند و این دشت جزو سرچشمه رودخانههای دیگر محسوب میشود، افزود: طی چند سال اخیر ۲۱ متر سطح آب سفرههای زیرزمینی دشت اسدآباد دارای افت بوده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: به لحاظ اینکه هیچ گونه آبی از هیچ سمتی وارد دشت اسدآباد نمیشود منابع های زیرزمینی دشت را به عنوان یک منابع آب استراتژیک میدانیم.
شرکائی تعداد چاه های شناسایی شده غیر مجاز این شهرستان را ۳۰۰ حلقه برشمرد و افزود: از این تعداد چاههای شناسایی شده غیر مجاز تاکنون ۲۵۹ حلقه مسدود شده و ۱۲حلقه چاه غیر مجاز نیز مشمول چاه فرم یک هستند که به این چاهها برای مصارف صنعتی و مصارف وابسته به کشاورزی مجوز داده خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به هدف گذاری انسداد ۱۰ حلقه چاه غیرمجاز مجاز در این شهرستان در سال جاری و تحقق انسداد توافقی تعداد هشت حلقه از چاه های هدفگذاری شده، یاد آورشد: ۲۴ حلقه پرونده برای انسداد به دادسرا معرفی شده که این حکم آن صادر و در دست اقدام است.
وی در ادامه از ۱۰۸۵ حلقه چاه کشاورزی در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: تاکنون ۷۷۷ دستگاه کنتور هوشمند در شهرستان اسدآباد نصب شده است.
سرپرست فرمانداری اسدآباد از لایروبی استخر شماره یک سد تغذیه مصنوعی خندان شهرستان با حجم خاکبرداری به میزان ۱۰۰۰ متر مربع خبر داد و یاد آورشد: گشت مشترک به واسطه ممنوعیت کشت دوم و مدیریت کشتهای پرمصرف آب، ترویج و آموزش کشاورزان از طریق جهادکشاورزی، مراقبت و مدیریت چاههای کشاورزی در میزان مصرف، شناسایی چاههای غیرمجاز، انجام اقدامات محدودکننده، مدنظر بودن هدررفت آب و فرسودگی لولههای آب توسط امور آبو فاضلاب شهرستان،توسعه آبیاری نوین اراضی کشاورزی از جمله مواردی است که از نقش موثری در مدیریت منابع آب دشت اسدآباد برخوردار است.
شرکائی با تاکید بر در دستور کار قرار گرفتن شناسایی چاههای غیر مجاز شهرستان گفت: با توجه به تعدد کارواشهای سطح شهرستان نسبت به ساماندهی این کارواشها اقدام شود.
انتهای پیام
نظرات