به گزارش ایسنا، اکبر قنبرپور در نخستین نشست هم اندیشی با مدیران این منطقه افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته و بر طبق تأکید وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، قصد داریم تا طی پنج سال آینده یک درصد از تولید ناخالص داخلی را در این منطقه رقم بزنیم.
وی اضافه کرد: تبدیل پیام به یکی از مهمترین قطبهای اقتصاد دیجیتال کشور از طریق ایجاد زیرساختهای فنی و محتوایی برنامه ریزی است که به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته که به همین منظور اقداماتی از جمله مرکز ساخت و تولید دیجیتال، استودیوهای هوشمند و رندرفارم ها، شتابدهنده های حوزه نوآوری، توسعه فعالیت ها در بخش های دانش بنیان و استارت آپی و از سوی دیگر ارتباط با دیگر بخش های مرتبط در سراسر کشور در قالب این برنامه اجرایی خواهد شد.
قنبرپور در بخش دیگری از سخنان خود به وجود واحدهای تولیدی و صنعتی در این منطقه اشاره کرد و گفت: همچنین بنا داریم تا از این ظرفیت در راستای توسعه تولیدات داخلی و اشتغال هر چه بیشتر بهره بگیریم و با ارائه خدمات تخصصی به واحدهای صنعتی مستقر در منطقه، زمینه تسریع در رشد اقتصادی آنها را بیشتر از قبل فراهم آوریم.
وی با بیان اینکه ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام منحصر به فرد است اظهار کرد: در کنار وجود این ظرفیتها به دنبال این هستیم تا با توسعه زیر ساخت ها با رویکرد اقتصاد دیجیتال بتوانیم زمینه استقرار شرکت های بیشتری در این بخش را فراهم سازیم و شرایط ویژه ای را نیز برای شرکتهای دانش بنیان ایجاد کنیم.
قنبرپور توسعه فعالیت ها در بخش فرودگاهی را از دیگر اقدامات برنامه ریزی انجام شده عنوان و تصریح کرد: با هدف محقق ساختن این مهم انتظار ما از مجموعه این است که نسبت به معرفی هر چه بیشتر ظرفیت های موجود به سرمایه گذاران و مردم گام های بیشتری بردارند.
انتهای پیام
نظرات