سید محسن سجادی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت عید سعید مبعث پیامبر اکرم(ص) همایش «مشق صلوات» برای نخستین بار در رفسنجان با حضور هنرمندان خوشنویس برگزار می شود.
وی بیان کرد: در این همایش ۴۰ تن از هنرمندان خوشنویس ممتاز رفسنجان در فرهنگسرای جوان صلوات را کتابت می کنند.
وی با بیان اینکه این همایش با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن خوشنویسان در آستانه عید مبعث برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: همایش «مشق صلوات» دوشنبه نهم اسفندماه ساعت 16 در بوستان جوان واقع در خیابان ۱۵ خرداد برپا می شود.
معاون هنری شهرداری رفسنجان همچنین به برپایی نمایشگاه «رقص خودکار» در فرهنگسرای جوان اشاره و بیان کرد: اولین نمایشگاه گروهی هنرمندان خوشنویسی با خودکار شهرستان رفسنجان تحت عنوان نمایشگاه «رقص خودکار» از 7 اسفندماه به مدت سه روز در فرهنگسرای جوان رفسنجان برگزار می شود.
انتهای پیام
نظرات