محمدرضا روشن شامگاه پنجشنبه ۵ اسفند در حاشیه همایش آموزش های هوانوردی در شیراز اظهار کرد: جامعه ما و مراکز آموزشی خلبانی و صنعت هوانوردی به وجود چنین ایثارگرانی بر خود می بالد وافتخار میکند.
این خلبان پیشکسوت شیرازی ادامه داد: وجود روحیه ایثارگری و از خودگذشتگی در مدافعان این مرز و بوم و حفاظت و حراست از آسمان میهن اسلامی برگرفته از فرهنگ عاشورایی با آموزههای برجای مانده از دوران دفاع مقدس است.
او با بیان اینکه چنین ایثارگریهایی یک نیاز و ضرورت برای خلبانان جوان و مدافعان آسمان میهن اسلامی به شمار میرود، گفت: موضوع از خودگذشتگی ایثارگری که این دو خلبان شهید از خود نشان دادند چیزی است که باید در کنار مهارتها و تکنیکهای خلبانی و صنعت هوانوردی به خلبانان جوان و علاقهمندان به دانش هوانوردی بیش از پیش آموزش داده شود این دو خلبان شهید بزرگترین درس مهارت ایثارگری و ازخودگذشتگی را به ما دادند.
روشن افزود: کاری که خلبانان شهید انجام دادند شاید برای بسیاری از مراکز آموزشی و دانشگاههای معتبر و بینالمللی و درسهای کلاسیک در صنعت هوانوردی جهان قابل درک و قابل فهم نباشد اما ما این موضوع را نیک میدانیم که خلبانان شهید بین دو گزینه نجات جان خود به پیشگیری از بروز یک فاجعه بزرگ با خدا معامله کردند و فرهنگ ایثار و شهادت را که از مکتب امام حسین علیه السلام آموخته بودند و در یک لحظه آن را به کار گرفتند.
این مدرس پرواز عنوان کرد: آنها شاید به راحتی میتوانستند صندلی خود را از هواپیما خروج دهند و جان خود را نجات بخشند اما مرور فیلمهای حادثه سقوط نشان میدهد که در این صورت ما شاهد بروز یک فاجعه بزرگ انسانی بودیم و جان ده ها نفر به خطر می افتاد.
او خاطرنشان کرد: مردم بزرگ ایران و خانواده این دو خلبان شهید باید بر خود ببالند و به وضعیت ایثارگری و جانفشانی که فرزندان این مرز و بوم از خود نشان دادند افتخار کنند. خلبانان هواپیمای آموزشی با وجود اینکه می توانستند از صندلی پران استفاده کرده و جان خود را نجات دهند، با ازخودگذشتگی و رشادت، هواپیما را به منطقه کم جمعیت هدایت کرده و مانع از سقوط هواپیما در منطقهای پرجمعیت و پرتراکم شدند.
انتهای پیام
نظرات