مهدی یوسفی، شب گذشته ۳ اسفندماه در جلسه ستاد گیاهپزشکی استان بر ضرورت پایش مزارع گندم و جو برای کانون یابی عوامل خسارتزا تاکید کرد و گفت: با آغاز مرحله داشت در مزارع گندم و جو استان، عملیات اجرایی پایش مزارع در سال زراعی جاری آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، یوسفی افزود: عملیات اجرایی پایش مزارع شامل ردیابی عوامل خسارتزای گیاهی همچون علفهای هرز، آفات گیاهی خصوصا آفت همگانی سن غلات و بیماری های گیاهی بوده که در سطح قریب به ۱۸ هزار هکتار از مزارع گندم و جو استان با نظارت کارشناسان مدیریتها، مراکز جهاد کشاورزی شهرستان و کلینیکهای گیاهپزشکی در قالب شبکه های مراقبت و پیش آگاهی امر پایش عوامل خسارتزا، آموزش و اطلاعرسانی زمان و نحوه مبارزه با آفات و بیماریها و علفهای هرز در محصولات گندم و جو به کشاورزان عزیز را بر عهده دارند.
مدیرحفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: با مبارزه به موقع با علفهای هرز، تغذیه مناسب و مبارزه با آفات و انواع بیماریهای گیاهی میتوان تولید را افزایش و از هدررفت محصولات زراعی جلوگیری کرد.
یوسفی یادآور شد: در حال حاضر ۲۲ شبکه مراقبت خصوصی و دولتی کار پایش و نظارت بر مزارع غلات را زیر نظر کارشناسان حفظ نباتات در سطح استان بر عهده داشته و دستورالعملهای مربوطه را به کشاورزان آموزش میدهند.
انتهای پیام
نظرات