• سه‌شنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400120302280
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

حمایت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از طرح های فناورانه و ایده های تجاری سازی

حمایت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از طرح های فناورانه و ایده های تجاری سازی

ایسنا/سیستان و بلوچستان شتاب در مسیر تولید فناوری و تجاری سازی یکی از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری است و در همین راستا مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز از صاحبان ایده های فناورانه حمایت می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: دانشگاه های بزرگ ما در حوزه تولید دانش تئوری و علوم پایه جزو مراکز سرآمد دنیا هستند و اینک زمان تبدیل این دانش تئوری به کالا و خدماتی است که نیازی از جامعه را برطرف کند.

دکتر سید محمد هاشمی شهری افزود: خوشبختانه بسیاری از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های ما از اطلاعات کافی در زمینه تحصیل و رشته دانشگاهی خود برخوردار هستند.

وی در عین حال وظیفه مراکز رشد و پارک های فناوری را کمک به نسل جوان و محققان و پژوهشگران برای تبدیل این اطلاعات تئوری به کالا و خدماتی که بخشی از نیاز مردم و جامعه را برطرف نماید اعلام کرد و گفت: منظور مقام معظم رهبری از تجاری سازی هم دقیقا همین مفهوم مثبت از تولید کالا و خدمات مورد نیاز جامعه و خلق ثروت، ارزش افزوده و گردش مالی از قبل عرضه این کالاها و خدمات در داخل و خارج کشور است.

وی ایجاد زیست بوم فناورانه، برقراری ارتباط میان صاحبان ایده، انجام حمایت های قانونی، مشاوره ای و علمی از صاحبان ایده و حمایت از ابتکارات و اختراعات را از وظائف مراکز رشد عنوان کرد و گفت: از همه دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و محققان می خواهم تا ارتباط خود با مراکز رشد و پارک های فناوری را حفظ کنند و به اعضاء خانواده دانشگاه علوم پزشکی و حتی سایر دانشگاه های استان نیز توصیه می کنم تا حداقل یک بار در این مراکز حضور پیدا کنند و با امکانات و خدمات این مرکز آشنا شوند.

دکتر هاشمی در عین حال بر رعایت کامل ضوابط قانونی و استانداردهای علمی در واحدهای تولید کننده کالا و خدمات سلامت محور تاکید کرد و گفت: سلامت جسمی و روانی مردم خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است و تمام واحدهای تولید کننده کالا و خدمات که طبق قانون از تسهیلات و حمایت های مراکز رشد استفاده می کنند ملزم به رعایت این استانداردها و مقررات هستند و هیچگونه اغماضی در این زمینه قابل قبول نیست.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در تشریح آخرین وضعیت مرکز رشد فناوری این دانشگاه گفت: در حال حاضر ۳۵ هسته فناور در مرکز رشد این دانشگاه تحت حمایت قرار داشته و از فضا و امکانات لازم استفاده می کنند.

دکتر نورمحمد بخشانی با اشاره به روند تبدیل این هسته های فناور به شرکت های دانش بنیان گفت: خوشبختانه تا کنون ۵ هسته فناور با استفاده از حمایت های مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به شرکت دانش بنیان تبدیل شده و در حال تولید کالا و عرضه خدمات هستند و ۲۰مورد اختراع نیز در این مرکز ثبت شده است.

وی ارائه خدمات نوآورانه در حوزه بازتوانی را از جمله این خدمات عنوان کرد و گفت: هم اکنون علاوه بر داخل کشور، توان جویانی از کشورهای پاکستان  و افغانستان از خدمات واحد های فناور فعال در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استفاده می کنند و این امر علاوه بر ارتقاء جایگاه بین المللی دانشگاه به واردات ارز به کشور نیز کمک می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha