ابراهیم حبیبالهی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هنوز برای بیشتر فعالان جامعه طلا مشخص نیست که جایگاه نمایشگاه طلا چقدر مهم است، اظهار کرد: نمایشگاه طلا میتواند یک پکیج کامل برای علاقهمندان، فعالان و هنرمندان صنعت طلا برای گرفتن ارتباط بینالمللی و ملی در سراسر کشور و جهان باشد.
وی افزود: اگر بتوانیم جایگاهمان را به سالهای ۹۳ و ۹۲ که با ۷۵۰ میلیون دلار صادرات با ارز ۳۰۰۰ و ۳۱۰۰ تومانی داشتیم، برگردانیم، دوباره رونق به این صنعت و اقتصاد استان برمیگردد.
مسئول کمیته فلزات اتاق بازرگانی اصفهان گفت: نزدیک به ۱۰ سال است در برگزاری نمایشگاه مجدانه شرکت دارم و با هر نوع مخالفت و سنگاندازی که در سالهای قبل ایجادشده مخالفت خودم را نشان داده و همراهی خودم را با دعوت دوستانم از سراسر دنیا نشان دادم و سعی کردهام برای نمایشگاه بینالمللی اصفهان سفیر باشم.
وی ابراز امیدواری کرد: نمایشگاه یک پکیج کامل از طراحی، تولید، صنعت، معادن، سنگهای قیمتی، طلا، نقره و البته اکسسوریها باشد.
نمایشگاه عاملی برای توسعه پایدار است
عضو هیئتمدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا نیز در این باره گفت: در مورد جایگاه نمایشگاههای طلا و جواهر باید این نکته خیلی مهم را بگویم که نمایشگاه عاملی برای توسعه پایدار و صادرات است که این امر باعث میشود بخش خصوصی و تولیدکننده طلا از ظرفیتهای خود استفاده کرده و جذب نیروی کار کند و همچنین در کم کردن بیکاری هم تأثیر بهسزایی دارد.
محمد رضایی اظهار کرد: ایران پتانسیل و قدمت بالایی در تولید زیورآلات دارد و میتواند نیروی کاری زیادی را با کمترین هزینه جذب خود کند، از سوی دیگر کشور پتاسیل بالای نیروی انسانی در این خصوص و به ویژه در حوزه طلا دارد، اما متأسفانه در چند دهه گذشته بهخوبی به آن توجه نشده و بیشتر صادرات ما کنسل شده است، تا جایی که ما یک کشور واردکننده قلمداد میشویم. امیدواریم این نگرش تغییر کند و مسئولان به ویژه بر سرمایهگذاری برای نسل جوان ما توجه داشته باشند.
عضو هیئتمدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا ادامه داد: بهعنوان یکی از اعضای هیئتمدیره انجمن طلا میگویم که یکی از دلایل ایجاد انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان انجمن طلا طبق قانون حمایت از تولید و صادرات بوده است و انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا همه توان خود را برای حمایت از نمایشگاه طلا و جواهر اصفهان خواهد گذاشت، چون کاملاً به این مسئله معتقدیم که نمایشگاه هرچقدر با قدرت تشکیل شود، میتواند انسجامی به بخش کار و تولید زیورآلات در شهر اصفهان دهد و نمایش دهنده کار تولیدکنندگان ماشینآلات به کشورهایی اطراف باشد.
رضایی تصریح کرد: باید نگاه ما به کشورهایی مانند ترکیه باشد که از کشور ما عقب بودند و اکنون از ما جلو هستند؛ باید ببینیم چه کردند و چه راههایی رفتهاند که البته کاملاً درست بوده است. در بخش اقتصادی آنچه انجام دادهاند به پیشرفت منجر شده و ما نیز نمونه آن را در شهرک طلا میتوانیم پیادهسازی کنیم.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان نیز در این باره در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در دنیا اهمیت نمایشگاه طلا و جواهر کاملاً مشهود است، اظهار کرد: از طرفی به دلیل گردش مالی بالا در صنعت یا صنف طلا، اکنون برندهای مختلف طلا در تلاش هستند تا در تمام نمایشگاههای مختلف به ویژه بانکوک، هنککنگ، دبی و یا در آمریکا شرکت کنند.
هوشنگ شیشهبران با اشاره به اینکه صنعت طلا از بقیه اصناف و صنایع شرایط بالایی دارد، چراکه ارزشافزوده بسیار بالایی دارد، گفت: اساس و پایه اینگونه نمایشگاهها انتقال نوآوری مدلهایی است که تمام هنرمندان این صنف نسبت به یکدیگر دارند، از سوی دیگر این نمایشگاهها میتواند ارزشافزوده بالایی داشته باشد، چون حجم پول در این مسئله صنعت بالاست و همچنین صنعت طلا برای صادرات نیازی به کشتی و ... ندارد و در یک چمدان کوچک مبالغ هنگفتی جابجا میشود.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان درباره حمایت اتحادیه از برگزاری نمایشگاه طلا، افزود: پایگاه صنف، اتحادیه است و در تمام دنیا اتحادیهها در رویداد نمایشگاه نقش بهسزایی دارند و میتوانند در زمینه صادرات فعالانه شرکت کنند و راهکارهایی ارائه میدهند. اتحادیهها ارتباطاتی که در سراسر دنیا دارند را در میان میگذارند تا گرهگشا باشد و امیدوارم بتوانیم با امکانات فعلی قدمی در این زمینه برداریم.
انتهای پیام
نظرات