کامران اکبری شایگان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این میزان تسهیلات کم بهره در شش ماه دوم امسال در قالب مشاغل خانگی به ۴۶ نفر از صنعتگران صنایع دستی شهرستان در رشتههای مختلفنقاشی روی سفال،خراطی چوب،تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی،ملیله کاری، گلیم و عروسکبافی توسط میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان اسدآباد پرداخت شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه ۵۰۰ نفر از هنرمندان و فعالان صنایع دستی اسدآبادی در این شهرستان کارت شناسایی صنایع دستی دارند، یادآور شد: از ابتدای فعالیت صنایع دستی در شهرستان اداره میراث فرهنگی نسبت به آموزش ۱۳۰۰ نفر اقدام کرده که برای آنها کارت شناسایی ، پروانه تولید انفرادی و پروانه تولید کارگاهی صادر شده است.
شایگان همچنین از فعالیت ۱۵ کارگاه صنایع دستی میناکاری در این شهرستان خبر داد و گفت: شهرستان اسدآباد دارای ۲۰ کارگاه صنایع دستی بوده که از این تعداد، ۱۵ کارگاه صنایع دستی به میناکاری اختصاص دارد.
وی میناکاری را از جمله صنایع دستی موفق و مطرح در شهرستان اسدآباد برشمرد و بیان کرد: تولیدات میناکاری شامل نقاشی روی سفال شهرستان اسدآباد به سراسر استان های کشور و حتی به برخی از کشورهای همسایه نیز برای فروش ارسال و صادر میشود.
شایگان با اشاره به وجود ۲۷۰ کارگاه صنایع دستی خانگی در سطح شهرستان افزود: از این تعداد واحدهای صنایع دستی خانگی در رشتههای مختلف بیش از ۱۰۰واحد نیز به کارگاه های خانگی میناکاری اختصاص پیدا کرده است.
وی گفت: کارگاههای صنایع دستی خانگی این شهرستان در زمینههای نقاشی سفال(میناکاری)، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، رودوزی و چرم ...دارای فعالیت هستند.
انتهای پیام
نظرات