به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مقدمه، بررسی ارزش غذایی، مقایسه پارامترهای مختلف گوشت قرمز و سفید، عمر ماندگاری گوشت و فرآوردههای آن و جمعبندی، عناوین مطالبی است که در این شماره نشریه دیده میشود.
جواد جوادیان، در مطلب سخن مدیرمسئول آورده است: «به مدد الهی و همت اعضای محترم نشریه علمی دانشجویی گامافود در سال اول شماره سوم در بهمن ماه 1400، منتشر شد. به دلیل اهمیت گوشت در برنامه غذایی افراد و نیز اهمیت تغذیه و اقتصادی آن در کشور، بر خود لازم دیدیم در این جلد به بررسی گوشت قرمز و سفید بپردازیم. ...»
محمدامین جعفری سردبیری نشریه دانشجویی «گامافود» را برعهده دارد.
انتهای پیام
نظرات