• چهارشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400112721013
  • خبرنگار : 50300

معاون دانشجویی علوم پزشکی بهبهان:

دانشجویان کرونایی در خوابگاه قرنطینه می‌شوند

دانشجویان کرونایی در خوابگاه قرنطینه می‌شوند
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی بهبهان از قرنطینه دانشجویان مبتلا به کرونا در خوابگاه‌ها خبر داد.

دکتر محمد صباغان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت ترم بهمن‌ماه دانشگاه‌ها باید به صورت حضوری برگزار شود مگر این‌که به دلایلی، آموزش غیرحضوری اعلام شود و البته تاکید بر این است که کلاس‌های رشته‌های بالینی و کارآموزی‌ها حتما حضوری باشند.

وی ادامه داد: در رشته‌های غیربالینی نیز اولویت با آموزش حضوری است مگر اینکه در پیک کرونا باشیم و تشخیص داده شود که کلاس‌ها به صورت غیرحضوری تشکیل شوند.

معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی بهبهان با اشاره به وضعیت دانشجویانی که تست کرونای آن‌ها مثبت می‌شود، گفت: زیرساخت‌های لازم و امکانات فراهم است بنابراین دانشجویانی که تست کرونای آن‌ها مثبت می‌شود، قرنطینه خواهند شد و از آن‌ها محافظت خواهیم کرد؛ این کار برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس انجام می‌شود.

صباغان گفت: برگزاری امتحانات نیم‌سال قبل کمی طول کشید و در سه دوره برگزار شدند و به این منظور، دانشگاه به سه گروه تقسیم شد. در حال حاضر نیز کلاس‌های واحدهای عملی از جمله کارورزی‌ها و کارآموزی‌های نیم‌سال دوم دانشکده علوم پزشکی بهبهان به صورت حضوری آغاز شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha